Električno gorsko kolo LeaderFox Denver 28 - mint

Električno gorsko kolo LeaderFox Denver 28" - mint

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Odlična izbira za vse, ki se želite udobno zapeljati po mestnih ulicah, kolesarskih poteh ali gozdnih vlakah....Geometrija kolesa vam zagotavlja stabilno, okretno vožnjo ... Preberi cel opis
2.499,99 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preverite dobavni rok

Cena je bila osvežena danes ob 22:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ECE ponudbi
Ponudba trgovine ECE za izdelek Električno gorsko kolo LeaderFox Denver 28" - mint. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Tip
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02CF8E4A
Prijavi napako
Odlična izbira za vse, ki se želite udobno zapeljati po mestnih ulicah, kolesarskih poteh ali gozdnih vlakah....Geometrija kolesa vam zagotavlja stabilno, okretno vožnjo in udobno vožnjo tudi po zahtevnejših terenih....Integrirana baterija omogoča enostavno snemanje in polnjenje v udobju vašega doma.*Prosimo, da velikost vpišete v opombo pri samem naročilu (razpoložljive velikosti so navedene v tehničnih podatkih).
Električno gorsko kolo LeaderFox Denver 28" - mint
Električno gorsko kolo LeaderFox Denver 28" - mint
2.499,99 €
v ECE

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka