AtmoWood Lesena škatlica za nakit VII

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Na kozmetični mizici ne sme manjkati nobena velika ali majhna drobnarija, škatlica za nakit. Poleg svoje praktične funkcije je ta škatlica za nakit videti odlično i... Preberi cel opis
Cena z dostavo
19,50 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 22:08.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o atmowood.si ponudbi
Ponudba trgovine atmowood.si za izdelek AtmoWood Lesena škatlica za nakit VII. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02CBD208
Prijavi napako
Na kozmetični mizici ne sme manjkati nobena velika ali majhna drobnarija, škatlica za nakit. Poleg svoje praktične funkcije je ta škatlica za nakit videti odlično in poskrbi, da prostor diši po lesu.
V škatli za nakit boste po odprtju pokrova našli praktično ogledalo in 3 predelke. Ena večja in dve manjši. Poleg tega ima tudi izvlečni predal, kamor lahko shranite druge manjše dragocenosti.
Škatla za nakit je izdelana iz borovega lesa in ni obdelana na noben način, kar še posebej cenijo ustvarjalke, saj lahko zahvaljujoč temu škatlo pobarvajo ali dodelajo z metodo decoupage.
Škatla za nakit je kompaktne velikosti, zato jo zlahka postavite na nočno omarico. Čeprav lahko vanj pospravite veliko nakita, ni preveč primeren za močno okrašene in velike ogrlice. Lahko pa tja brez težav shranite verižice, prstane in uhane.
Razveselite svojo partnerko, mamo ali prijateljico. In če imate na pokrovu vžgano še osebno posvetilo in ustvarite izvirno in osebno darilo, ki bo razveselilo.
V naši ponudbi imamo še druge omare in škatle za nakit iz lesa, poglejte in zagotovo se boste odločili.
AtmoWood Lesena škatlica za nakit VII
AtmoWood Lesena škatlica za nakit VII
14,00 €
v atmowood.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka