Universal Audio Volt 276 Studio Pack

Universal Audio Volt 276 Studio Pack

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Volt Studio Packs združuje bistvena orodja, ki jih potrebujete za snemanje glasbe, prenosov v živo ali podcastov z velikim stud... Preberi cel opis
400,00 € -7 %
374,00 €
-7 %400,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 20:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Universal Audio Volt 276 Studio Pack. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02C95F97
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Volt Studio Packs združuje bistvena orodja, ki jih potrebujete za snemanje glasbe, prenosov v živo ali podcastov z velikim studijskim tonom. Z zvočnim vmesnikom Volt 276 USB podjetja Universal Audio, kondenzatorskim mikrofonom, studijskimi slušalkami, zvočno programsko opremo in kabli pridobivanje profesionalnih posnetkov še nikoli ni bilo lažje. Paketi Volt Studio Packs zagotavljajo vsa orodja, ki jih potrebujete za snemanje vokalov in instrumentov s profesionalnim zvokom. Samo priključite priloženi mikrofon in slušalke, vklopite Volt 276 in hitro začnite ustvarjati kot profesionalec. Le malo zvokov se lahko primerja s starinskim cevnim predojačevalcem Universal Audio 610, ki se uporablja za snemanje vseh, od Raya Charlesa do Van Halena in Arcade Fire. Vmesniki Volt vam zagotavljajo bogat zvok te ikonične analogne strojne opreme, zahvaljujoč njihovemu vgrajenemu vezju za emulacijo cevi, ekskluzivnemu UA. Z vgrajenim analognim kompresorjem na Voltu 276 dobite udarec, pripravljen za album. Navdihnjen s slavnim omejevalnim ojačevalnikom 1176 UA, vam tri popolnoma prilagojene prednastavitve 76 Compressorja omogočajo krotiti glas, kitare, sintetizatorje in bobnarske naprave za profesionalni zvok. Medtem ko vam nekateri snemalni paketi ponujajo nabor naključnih zvočnih aplikacij, paketi Volt Studio Packs vključujejo nabor osnovnih orodij za glasbeno produkcijo, virtualne instrumente in vtičnike, vključno z Ableton, Melodyne, UJAM's Virtual Drummer, Marshall, Ampeg in drugimi. Potovanje z lahkoto? Priključite Volt naravnost v iPad ali iPhone in preprosto lahko ustvarjate udarce in vzorce, posnamete vaje svoje skupine in urejate pesmi kjer koli.
Universal Audio Volt 276 Studio Pack
Universal Audio Volt 276 Studio Pack
374,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka