Whiskas Pounce & Play priboljški - Piščanec (45 g)

Whiskas Pounce & Play priboljški - Piščanec (45 g)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Whiskas Pounce Play so okusni priboljški, s katerimi lahko svojo mačko razvajate vsak dan. Ukvarjajte se z njo in jo nagradite za trike in lepo, dolgotrajno igro. Tako kr... Preberi cel opis
1,79 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
5,78 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek Whiskas Pounce & Play priboljški - Piščanec (45 g). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02C79CA8
Prijavi napako
Whiskas Pounce Play so okusni priboljški, s katerimi lahko svojo mačko razvajate vsak dan. Ukvarjajte se z njo in jo nagradite za trike in lepo, dolgotrajno igro. Tako krepite vez s svojo mačko in jo hkrati nagrajujete. Priboljšek je še posebej nizkokaloričen. Z manj kot 5 kcal na kos lahko svojo mačko nagrajujete popolnoma brez slabe vesti. Whiskas Pounce Play priboljški vsebujejo bistveni tavrin za mačke, ki lahko podpira naravno delovanje vida in normalno delovanje srca. Intenzivni okus piščanca je še posebej priljubljen in razvaja vsakega sladokusca. Receptura ne vsebuje dodanih barvil, vitamini B pa lahko podpirajo sijočo dlako in prožno kožo. Whiskas Pounce Play priboljški na kratko: Dopolnilna hrana za odrasle mačke Nizkokalorična hrana brez slabe vesti: z manj kot 5 kcal na kos S tavrinom: za normalno delovanje srca in naravni vid Hrustljava obloga in mehko jedro: razvaja vsakega sladokusca Slasten okus piščanca: točno tisto, kar mačke obožujejo Vitamini B: podpirajo prožno kožo in sijočo dlako Brez dodanih barvil
Whiskas Pounce & Play priboljški - Piščanec (45 g)
Whiskas Pounce & Play priboljški - Piščanec (45 g)
1,79 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka