TC Electronic Jims 45 Preamp

TC Electronic Jims 45 Preamp

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Dvokanalni kitarski predojačevalec zvesto poustvari zvok JTM45 iz leta 1965 v pedalu z neodvisnimi kanalnimi kontrolami, pred/p... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
144,90 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:42.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek TC Electronic Jims 45 Preamp. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02C58FFC
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Dvokanalni kitarski predojačevalec zvesto poustvari zvok JTM45 iz leta 1965 v pedalu z neodvisnimi kanalnimi kontrolami, pred/po ojačevalcem, izbirnim Cab Sim in namenskimi izhodi za DI in slušalke. V središču JIMS 45 tehnologija modeliranja AMPWORX deluje čarobno in skrbno poustvari klasični kitarski ton, ki je vsota vsake komponente iz vezja izvirnika. Postavitev nadzora je zvesta izvirniku, da vam ne samo daje pristen ton, ampak tudi znan videz, zaradi katerega se počutite kot doma. S tega klasičnega izhodišča lahko greste klasično, moderno ali preprosto noro. Vse je odvisno od vas, kako želite prilagoditi JIMS 45, vendar bodite prepričani, da boste ne glede na vse lahko izklesali osupljive kitarske tone, ki so kot nalašč za upogibanje not in misli. Z današnjo IR tehnologijo, ki temelji na konvoluciji, je mogoče vzorčiti preteklost z veliko natančnostjo in avtentičnostjo. Po intenzivnem testiranju smo se odločili za integracijo uradnega impulznega odziva priljubljene kabine zvočnikov 4x12 G12M Celestion Creamback.
TC Electronic Jims 45 Preamp
TC Electronic Jims 45 Preamp
140,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka