Apple iMac 24 4.5K, M3 8C-10C, 24GB, 2TB - Silver

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

iMac. Najboljši računalnik vse v enem na svetu.

iMac. Najboljši namizni računalnik vse v enem na svetu, zdaj z močjo čipa M3. Z ... Preberi cel opis

3.499,00 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 03:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o isistemi.si ponudbi
Ponudba trgovine isistemi.si za izdelek Apple iMac 24 4.5K, M3 8C-10C, 24GB, 2TB - Silver. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodan operacijski sistem
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02BF8111
Prijavi napako

iMac. Najboljši računalnik vse v enem na svetu.

iMac. Najboljši namizni računalnik vse v enem na svetu, zdaj z močjo čipa M3. Z impresivnim 24-palčnim zaslonom 1 v ikoničnem dizajnu. Odlična kamera, mikrofoni in zvočniki. Zato je iMac popoln za delo in igranje.

Z MOČJO M3 - Opravite več v krajšem času z Applovim čipom naslednje generacije. M3 zagotavlja, da vse teče popolnoma gladko – od ustvarjanja predstavitve do igranja.

POPOLNOMA SE PRILEGA VAŠI MIZI - Neverjetno tanek dizajn namizja vse v enem je v briljantnih barvah in postane osrednja točka v vsakem prostoru.

IMPRESIVAN ZASLON – 24-palčni 4,5K Retina Display y1 ima 500 nit svetlosti in podpira milijardo barv. Vse je videti ostro in briljantno, ne glede na to, ali pretakate filme ali urejate fotografije.

NAPREDNO NA PODROČJU KAMERE IN ZVOKA - S kamero FaceTime HD 1080p, obročem treh mikrofonov studijske kakovosti in sistemom s 6 zvočniki s 3D zvokom boste vedno videti in zveneli najboljše.

DELUJE Z VAŠIMI PRILJUBLJENIMI APLIKACIJAMI - Vse vaše pomembne aplikacije delujejo izjemno hitro - vključno z Microsoft 365, Adobe Creative Cloud in Zoom. Številne priljubljene aplikacije za iPhone ali iPad lahko celo zaženete neposredno na svojem iMac

• NAPREDNA VARNOST – Vsak Mac ima šifriranje, zanesljivo zaščito pred virusi in zmogljiv sistem požarnega zidu. In z brezplačnimi varnostnimi posodobitvami vaš Mac ostane zaščiten.

DELUJE Z VSEMI VAŠimi NAPRAVAMI APPLE – Ko svoje naprave Apple uporabljate skupaj, so možne neverjetne stvari. Kopirajte nekaj na iPhone in postavite na iMac. Opravljajte klice FaceTime na vašem iMacu ali pošiljajte besedilna sporočila v aplikaciji Messages. In to je šele začetek.

ČAROBNI DODATKI - iMac je opremljen z barvno usklajeno miško Magic Mouse in barvno usklajeno tipkovnico Magic Keyboard.

POVEŽITE VSE – iMac je opremljen z dvema vhodoma Thunderbolt/USB 4, do dvema vhodoma USB 3 in priključkom za slušalke. (Na voljo je gigabitni Ethernet.) Uživajte v brezhibnih brezžičnih povezavah z Wi-Fi 6 in Bluetooth 5.3.

SHRANITE VSE SVOJE DATOTEKE – iMac ima veliko hitrega pomnilnika SSD za vse vaše knjižnice fotografij in videoposnetkov, datoteke in aplikacije.

ENOSTAVEN ZA UPORABO – Mac je enostaven za razumevanje in uporabo. Tako lahko že v nekaj trenutkih začnete delati, kar vam je všeč.

Apple iMac 24 4.5K, M3 8C-10C, 24GB, 2TB - Silver
Apple iMac 24 4.5K, M3 8C-10C, 24GB, 2TB - Silver
3.499,00 €
v isistemi.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka