Hurtta | Extreme Overal zimski plašč za psa

Hurtta | Extreme Overal zimski plašč za psa

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Hurtta plašček Extreme Overal je zimski plašček, ki pokrije celo telo in tudi vse štiri nogice. Tako zaščiti in ogreje celo telo z nogami.

Extreme Warmer je ob... Preberi cel opis

99,99 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o PasjaHrana.net ponudbi
Ponudba trgovine PasjaHrana.net za izdelek Hurtta | Extreme Overal zimski plašč za psa. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02B361DE
Prijavi napako

Hurtta plašček Extreme Overal je zimski plašček, ki pokrije celo telo in tudi vse štiri nogice. Tako zaščiti in ogreje celo telo z nogami.

Extreme Warmer je oblikovan za izredno hladne razmere, ter daljšo izpostavljenost mrzlemu vremenu, na primer med treningom ali tekmovanjih. S svojo vsestransko zaščito, bo nudil toploto vašemu psu tudi v najzahtevnejših pogojih. Edinstvena podloga plaščka odbija toploto, ki jo oddaja telo, ter jo vrača. S tem stimulira krvni obtok, zaradi česar se mišice ne ohladijo tako hitro in s tem preprečuje poškodbe med aktivnostjo.
Vrhnji material je narejen iz vodoodbojnega ter zračnega sloja. Notranjost pa je podložena z gladkim poliestrom ki ne vozlja pasje dlake. Poleg visokega ovratnika, ima plašč vdelano tudi kapuco, ki jo lahko vzdignete in zaščitite pasja ušesa ter glavo. Extreme warmer ščiti vse pomembne mišične skupine, kot tudi prsni koš ter glavo.Mehak in rahlo raztegljiv material je prijeten za nošenje, ter omogoča popolno svobodo gibanja. Spodnji del plašča pokriva tudi abdominalni del, ki je še posebno občutljiv na mraz.

Z nastavljivo dolžino hrbta, ovratnika ter pasu je primeren za vrsto aktivnosti. Na hrbtnem delu je tudi odprtina za pripenjanje povodca na ovratnico ali oprsnico. Visoko učinkoviti 3M odsevniki pa poskrbijo za varnost vašega psa v slabih svetlobnih pogojih.

Hurtta | Extreme Overal zimski plašč za psa
Hurtta | Extreme Overal zimski plašč za psa
99,99 €
v PasjaHrana.net

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka