Boners – Ball Pouch

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Doživite močnejšo erekcijo in vibrirajočo stimulacijo testisov hkrati z Boners – Ball Pouch! Košarica bo popolnoma objela in stisnila testise, na njene notranje strani pa... Preberi cel opis
43,99 €
1-2 dni
Cena z dostavo
47,89 €
Dobavljivost

Raspoloživo odmah Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:32.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Libido ponudbi
Ponudba trgovine Libido za izdelek Boners – Ball Pouch. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A78F5D
Prijavi napako
Doživite močnejšo erekcijo in vibrirajočo stimulacijo testisov hkrati z Boners – Ball Pouch! Košarica bo popolnoma objela in stisnila testise, na njene notranje strani pa je vibrirajoča površina, ki jih bo neposredno stimulirala. Penis obroček, poleg tega da drži košarico za testise na mestu, zadržuje kri v penisu, kar bo okrepilo erekcijo in povečalo stimulacijo. [...] Doživite močnejšo erekcijo in vibrirajočo stimulacijo testisov hkrati z Boners – Ball Pouch!Košarica bo popolnoma objela in stisnila testise, na njene notranje strani pa je vibrirajoča površina, ki jih bo neposredno stimulirala. Penis obroček, poleg tega da drži košarico za testise na mestu, zadržuje kri v penisu, kar bo okrepilo erekcijo in povečalo stimulacijo.Z igračo upravljate z enostavnim pritiskom na edini gumb. Lahko izbirate med 10 vibrirajočimi načini.Boners – Ball Pouch je popolnoma vodoodporen (certifikat IPX7) in ga je mogoče uporabljati pod prho ali v kadi.Izdelan je iz silikona in ne vsebuje ftalatov ali drugih škodljivih snovi za telo. Čisti se z vodo in blagim milom.Priporočamo uporabo z lubrikantom na vodni osnovi.- 10 vibracijskih načinovNotranji premer: 3,8 cmMaterial: silikonNapajanje: polnilna baterija (USB priključek)
Boners – Ball Pouch
Boners – Ball Pouch
43,99 €
v Libido

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka