POC Muse Jersey

POC Muse Jersey

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
S klasičnim slogom, daljšimi rameni in prefinjenimi podrobnostmi majica Muse prinaša prefinjenost in udobje na vsaki vožnji. Majica je izdelana iz mešanice volne merino i... Preberi cel opis
Velikost
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 01:25.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sanasport.si ponudbi
Ponudba trgovine sanasport.si za izdelek POC Muse Jersey. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Velikost
L
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A1D4D6
Prijavi napako
S klasičnim slogom, daljšimi rameni in prefinjenimi podrobnostmi majica Muse prinaša prefinjenost in udobje na vsaki vožnji. Majica je izdelana iz mešanice volne merino in poliestra, zatozagotavlja razkošen občutek na koži in odlične termoregulacijske lastnosti. Dodatek volne izboljša tudi lastnosti proti smradu in pripomore k odvajanju vlage, zato lahko ob vsakem naporu ostanetesuhi. Dres je zasnovan za popolno funkcionalnost, saj ima tri odprte zadnje žepe za shranjevanje in en varen žep z zadrgo za manjše dragocenosti. Odsevni detajli omogočajo, da vas drugi zlahkaopazijo pri šibki svetlobi, na ploščo z informacijami za nujne primere, ki jo lahko odgrnete iz levega zadnjega žepa, pa lahko zapišete pomembne kontaktne podatke, da bodo prvi posredniki na krajudogodka do njih zlahka dostopali.Specifikacije:Mešanica volne merino, poliestra in poliamida v dvojni pletenini zagotavlja, da se volna prilega telesu in zagotavlja največje udobje.DihajočaTkanina ima dobro odvajanje vlage in termoregulacijo, da boste v notranjosti ostali suhi.Veliko prostora za shranjevanjeTrije veliki odprti zadnji žepi in manjši žep z zadrgo zagotavljajo veliko prostora za vaše najnujnejše stvari za vožnjo.Plošča z informacijami za nujne primereIz zadnjega levega žepa lahko izvlečete majhno odsevno ploščo, na kateri je prostor za kontaktne podatke v sili.Varno prileganjeElastičen trak s silikonskim potiskom na robu zagotavlja udobje in varnost.Odsevne podrobnostiVidnost kolesarja pri šibki svetlobi povečujejo odsevni elementi na ovratniku, zadnjem žepu in ob robu.
POC Muse Jersey
POC Muse Jersey
122,95 €
v sanasport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka