Obnovljen računalnik Lenovo Thinkcentre M83 SFF, i3-4130, 4GB, 128GB, Windows 10 Pro

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Small Form Factor Pro
Nova pro zasnova majhne oblike (SFF) odlikuje kompaktnost SFF z možnostjo razširitve stolpa. Namizni računalniki SFF tehtajo 16,5 lbs in podpiraj...
Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:48.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o isistemi.si ponudbi
Ponudba trgovine isistemi.si za izdelek Obnovljen računalnik Lenovo Thinkcentre M83 SFF, i3-4130, 4GB, 128GB, Windows 10 Pro. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodan operacijski sistem
LENOVO serija
Tip procesorja
Velikost delovnega spomina RAM (v GB)
4
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A1AE90
Prijavi napako
Small Form Factor Pro
Nova pro zasnova majhne oblike (SFF) odlikuje kompaktnost SFF z možnostjo razširitve stolpa. Namizni računalniki SFF tehtajo 16,5 lbs in podpirajo vodoravno in navpično orientacijo.

Stabilnost platforme
Namizje M83 vključuje program Intel® Stable Image Platform Program (SIPP) in 27-mesečni življenjski cikel brez načrtovanih sprememb strojne opreme, ki bi vplivale na prednaloženo sliko programske opreme. Stabilnost slike za dolgoročne uvedbe pomaga zmanjšati stroške prehoda, kvalifikacije in testiranja ter tako zagotoviti prihranke za vaše podjetje.

Možnost priklopa večih zaslonov
Povečajte produktivnost s podporo za neodvisne zaslone za do tri monitorje – ali štiri prek mozaičnega načina. Razširjeno delovno območje in lažja navigacija med aplikacijami pomagata zmanjšati napake in izboljšati produktivnost, saj namizje razširite na več monitorjev. (Zahteva druge izbirne priključke DisplayPort.)

Trdna varnost in vodljivost
Namizni računalniki M83 vključujejo nekaj najboljših varnostnih orodij, ki so na voljo v industriji, vključno z onemogočanjem vrat USB za pomoč pri preprečevanju kraje podatkov in varnostnih tveganj omrežja pred nepooblaščeno uporabo naprav za shranjevanje. Modul Trusted Platform Module (TPM) šifrira podatke in ključne informacije, kot so gesla in digitalna potrdila, ter dodatno ščiti aplikacije, elektronske transakcije in spletno komunikacijo. Poleg tega namizni računalnik M83 vključuje stikalo za vdor v ohišje, ki vas opozori na vse poskuse nepooblaščenega dostopa. Fizična varnost s kabelsko ključavnico in podporo Absolute® Computrace.

Razširljivost brez orodja
Nadgradnje so preprosta stvar za osebje IT s priročnim dostopom do strojne opreme brez orodja. Še posebej uporabno pri delu z več namizji. In M83 vključuje izbirni drugi trdi disk (2,5 palca) in podporo za dvojno grafično kartico. Podprti so do trije trdi diski in en tanek ODD.

Napredna toplotna zasnova
Naš inteligentni hladilni motor (ICE) 3.0 je zasnovan tako, da zagotavlja ravnovesje med toploto in akustiko, kar ima za posledico dolgo življenjsko dobo namizja. Z dvema optimiziranima nastavitvama izberete način delovanja, ki najbolje ustreza vašemu delovnemu okolju, pri čemer dajete prednost temperaturi ali zvoku. Poleg tega ICE 3.0 omogoča delo pri višjih temperaturah in omogoča spremljanje sistema s temperaturnimi opozorili, ki preprečujejo možnosti pregrevanja.

Zeleno vodstvo
Certifikat Cisco® EnergyWise omogoča nadzor porabe energije na ravni podjetja, Lenovo Desktop Power Manager pa vam omogoča nadzor nad varčevanjem z energijo in zniževanjem stroškov. Poleg tega se lahko z ocenami, kot so ENERGY STAR 5.2, ULE Gold in 92-odstotno učinkovitostjo z napajalno enoto (PSU) 80+ Platinum, dobro počutite, ko pomagate planetu in svojim rezultatom.
Obnovljen računalnik Lenovo Thinkcentre M83 SFF, i3-4130, 4GB, 128GB, Windows 10 Pro
Obnovljen računalnik Lenovo Thinkcentre M83 SFF, i3-4130, 4GB, 128GB, Windows 10 Pro
149,00 €
v isistemi.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka