Dvižni magnet - 600 kg

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Dvižni magnet SBS-PML-600DUAL podjetja Steinberg Systems je idealen za transport feromagnetnih materialov. Zmogljiv dvižni magnet prepriča z nosilnostjo 600 kg ter enosta... Preberi cel opis
339,00 €
1-3 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

35 izdelkov na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Expondo ponudbi
Ponudba trgovine Expondo za izdelek Dvižni magnet - 600 kg. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02871D82
Prijavi napako
Dvižni magnet SBS-PML-600DUAL podjetja Steinberg Systems je idealen za transport feromagnetnih materialov. Zmogljiv dvižni magnet prepriča z nosilnostjo 600 kg ter enostavnim in varnim rokovanjem. Učinkovit dvižni magnet ima širok spekter uporabe in zagotavlja zanesljivo delo pri najrazličnejših logističnih izzivih. Trajno magnetno dvigalo je opremljeno z visokoenergijskim neodimskim magnetom. Ta trajni magnet velja za najmočnejšega na svetu. To mu omogoča enostavno dviganje feromagnetnih bremen, kot so jekleni nosilci ali avtomobilski motorji do 600 kg. V nasprotju z viličarji ali prijemalnimi rokami magnetni transport ščiti površino obdelovanca. Magnetno dvigalo izvaja svojo polno magnetno privlačnost na tanke železne obdelovance od 5 mm naprej. Dvižni magnet je še posebej impresiven zaradi hitrega in enostavnega rokovanja. Kompaktno in lahko napravo je treba le namestiti na sredino obdelovanca. Magnet se nato aktivira z vrtenjem ročice. Dvižna zmogljivost se ustvari brez dovoda električne energije. Industrijski dvižni magnet lahko prenaša obdelovance različnih oblik: poleg običajnih ploščatih materialov je mogoče brez težav dvigniti okrogle obdelovance, kot so kovinske cevi, jekleni nosilci ali trdni feromagnetni valji. Neravne površine ali umazanija lahko zmanjšajo dvižno zmogljivost. Delo z dvižnim magnetom ni le nežno do materialov, temveč tudi varno. Magnet brez obrabe deluje brez kakršne koli električne energije. Brezžično delo vam daje večjo prilagodljivost in zmanjšuje vire napak. Naprava ima tudi varnostni mehanizem, ki preprečuje nenamerno sprostitev ročice. Raztegljiva sila 1.800 kg zagotavlja tudi maksimalno varnost na delovnem mestu.
Dvižni magnet - 600 kg
Dvižni magnet - 600 kg
339,00 €
v Expondo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka