Mlinček za poper PARIS USELECT, 30 cm, iz nerjavečega jekla, Peugeot

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
PARIZ, to so mlini, nezamenljivi med vsemi drugimi. PARIS je osnovni model v zbirki Peugeot. Od majhnih do zelo velikih, prava velikost za vsako priložnost! Obojestranski... Preberi cel opis
90,90 €
6-8 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
94,80 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 6 - 8 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o kulina.si ponudbi
Ponudba trgovine kulina.si za izdelek Mlinček za poper PARIS USELECT, 30 cm, iz nerjavečega jekla, Peugeot. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX028567E1
Prijavi napako
PARIZ, to so mlini, nezamenljivi med vsemi drugimi. PARIS je osnovni model v zbirki Peugeot. Od majhnih do zelo velikih, prava velikost za vsako priložnost! Obojestranski mehanizem za brušenje z nastavljivo grobostjo brušenja uSelect. Brusilniki se razlikujejo po črkah P in S na zgornjem delu krone. Poseben mehanizem za mletje, razvit izključno za mletje popraNarejen je iz brušenega nerjavečega jekla s satenastim videzomTradicionalno oblikovanjeDvosmerni mehanizem za brušenje Nastavljiva grobost mletja uSelectIzdelano v FrancijiDobavljeno napolnjeno5 let podaljšane garancije za ohišje brusilnikaMehanizem za brušenje z življenjsko garancijo Podrobnosti o mehanizmu za mletje popra Peugeot:Mehanizem je sestavljen iz dvovrstne spirale z zobmi, ki odlično vodi in drži posamezna zrnca popra. Jeklo, iz katerega je izdelan mehanizem, je posebej obdelano s patentiranim postopkom proti koroziji. Zato mehanizem ohrani svojo ostrino in vzdržljivost.Kakšen poper uporabiti?Za najboljše rezultate uporabite zrna popra s premerom 5 mm ali manj. Uporabite lahko črni, beli ali zeleni poper. Mešanice barvne paprike ne smejo vsebovati več kot 15 % rožnate (rdeče) paprike. Posušen koriander lahko zmeljete tudi v mlinčkih za poper Peugeot. Peugeot, blagovna znamka, ki je na trgu že od leta 1810, je simbol francoske gastronomije in življenjskega sloga. Telesa mlinov Peugeot in mehanizmi za mletje so izdelani v Franciji. Mlinčki so sestavljeni ročno in nato zelo natančno pregledani. Brezhibno delovanje je za blagovno znamko Peugeot samoumevno. Za brusilne mehanizme velja doživljenjska garancija.
Mlinček za poper PARIS USELECT, 30 cm, iz nerjavečega jekla, Peugeot
Mlinček za poper PARIS USELECT, 30 cm, iz nerjavečega jekla, Peugeot
90,90 €
v kulina.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka