Fishman Fluence Custom Series Scott LePage Pickup Set Black

Fishman Fluence Custom Series Scott LePage Pickup Set Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Potem ko je Fishman v svojo živo kitaro vgradil komplet Fluence Humbuckerjev, se je Scottov pogled na njegove vodilne položaje ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Fishman Fluence Custom Series Scott LePage Pickup Set Black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX027FBB30
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Potem ko je Fishman v svojo živo kitaro vgradil komplet Fluence Humbuckerjev, se je Scottov pogled na njegove vodilne položaje spremenil, ko so se njegove možnosti zvočne vsestranskosti povečale. Scottov pickup je Open Core Classic Humbucker z rahlo spremembo estetike, ki poudarja nov videz linije Fluence. 3-glasovni zajem vratu - glas 1: idealen, izmuzljiv ton vratu PAF z dinamiko in izhodno stopnjo, ki jo želite. Glas 2: Ton vratu, ki je ekskluziven za Fluence, z neresničnimi visokimi, vokalnim srednjim tonom in tesnimi nizkimi toni. Glas 3: prozoren, vintage Single Coil. 3-glasovni premostitveni zvok - glas 1: idealen, umerjen vintage PAF premostitveni zvok humbuckerja na popolni izhodni ravni. Glas 2: Najpomembnejši humbucker ton vročega rodu brez vse prtljage. Glas 3: Rahlo previta enojna tuljava.
Fishman Fluence Custom Series Scott LePage Pickup Set Black
Fishman Fluence Custom Series Scott LePage Pickup Set Black
288,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka