2v1 lesena šahovnica in dama 23x23cm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
2v1 lesena šahovnica in dama 23x23cmŠah je najbolj priljubljena družabna igra na svetu. Razvija logično razmišljanje in hkrati zagotavlja zabavo. Kaseta se zapira z zapah... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
15,99 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eigraca.si ponudbi
Ponudba trgovine eigraca.si za izdelek 2v1 lesena šahovnica in dama 23x23cm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Šah oprema
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0267C090
Prijavi napako
2v1 lesena šahovnica in dama 23x23cmŠah je najbolj priljubljena družabna igra na svetu. Razvija logično razmišljanje in hkrati zagotavlja zabavo. Kaseta se zapira z zapahom, ko je zaprta, zavzame malo prostora in je enostavna za shranjevanje.Igranje šaha pomaga krepiti osebnostne lastnosti, kot so: sposobnost koncentracije pozornosti sposobnost analiziranja in izpeljave kompleksne situacije spodbujanje domišljije navada potrpežljivosti neodvisnost pri odločanju učinkovitost pri načrtovanju in izvajanju operacij, ki zahtevajo uporabo strategije in taktike izboljšanje spomina itd. 16 krem ??figur in 16 rjavih figur za igro šaha 15 kremnih kmetov in 15 črnih kmetov za igranje dama, backgammon 2 backgammon kocki. Material: les Mere razgrnjene plošče (širina / dolžina): 23x23cm
2v1 lesena šahovnica in dama 23x23cm
2v1 lesena šahovnica in dama 23x23cm
10,99 €
v eigraca.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka