Milkshake Št.W Revol siva zastekljena 100 ml

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zbirka namizne posode Št.W Revol je bil zasnovan z mislijo na okolje. Izdelan je iz keramike in glazure, ki ju je mogoče 100-odstotno reciklirati. Pri proizvodnji je poud... Preberi cel opis
16,00 €
6-8 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
19,90 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 6 - 8 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:49.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o kulina.si ponudbi
Ponudba trgovine kulina.si za izdelek Milkshake Št.W Revol siva zastekljena 100 ml. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025BA6FC
Prijavi napako
Zbirka namizne posode Št.W Revol je bil zasnovan z mislijo na okolje. Izdelan je iz keramike in glazure, ki ju je mogoče 100-odstotno reciklirati. Pri proizvodnji je poudarek na čim manjši količini odpadkov ter nizki porabi vode in energije. V zbirki boste našli velik izbor krožnikov, skled ali vrčev, nekateri so glazirani, drugi v "surovi" obliki. Izberete lahko na primer ta 100-mililitrski vrč za mleko.Glavne prednosti:Edinstvena posoda za mlekoIz ekološke zbirke št.Wkeramika in glazura, ki ju je mogoče 100-odstotno recikliratiVse izdelke iz zbirke je mogoče med seboj kombiniratiIzdelki so glazirani ali v "surovi" oblikiPrimerno za pečico in mikrovalovno pečicoPrimerno za pomivanje v pomivalnem strojuSpecifikacije:Prostornina: 100 mlMaterial: keramikaPremer: 7 cmVišina: 7 cmBarva: sivo-belaGlazura: da
Milkshake Št.W Revol siva zastekljena 100 ml
Milkshake Št.W Revol siva zastekljena 100 ml
16,00 €
v kulina.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka