Grimm’s – Bloki za štetje – velike stopnice

Grimm’s – Bloki za štetje – velike stopnice

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pisane lesene stopnice, ki jih lahko zložite v že pripravljen okvir, so igrača, primerna za otroke od 3 let starosti. S tem kompletom kock otroci trenirajo fino motoriko,... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o agatinsvet.si ponudbi
Ponudba trgovine agatinsvet.si za izdelek Grimm’s – Bloki za štetje – velike stopnice. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025B109D
Prijavi napako
Pisane lesene stopnice, ki jih lahko zložite v že pripravljen okvir, so igrača, primerna za otroke od 3 let starosti. S tem kompletom kock otroci trenirajo fino motoriko, koordinacijo oko-roka in natančnost gibov. S pomočjo kock se otroci učijo tudi štetja in prepoznavanja barv. Igra razvija prostorsko predstavnost in potrpežljivost. Ta komplet lahko kombinirate z drugimi kockami in kompleti Grimm's. S kockami iz tega kompleta lahko gradite zidove, gradove ali hiše. Minimalistična igrača, ki pušča veliko prostora za razvoj otroške ustvarjalnosti. Oblikovalci pri podjetju Grimm's se pri izdelovanju igrač ravnajo po predpostavkah waldorfske in Montessori pedagogike.Kocke so kakovostno obdelane, gladke in se odlično prilegajo otroškim rokam. Tudi obarvani les ohrani svojo naravno teksturo in vzorec. Samo od vas, vaših otrok in vaše domišljije je odvisno, kako boste kocke uporabili. Lahko jih razvrščate po barvah, jih preštevate ali primerjate njihove velikosti.Set vsebuje 100 blokov iz lipovega lesa, obarvanih z nestrupenimi lužili na vodni osnovi, in leseni okvir. Dimenzije okvirja so 44,5x44,5 cm. Posamezne kocke so široke 4 cm in visoke od 1 do 10 cm. Izdelano iz lesa s certifikatom FSC.
Grimm’s – Bloki za štetje – velike stopnice
Grimm’s – Bloki za štetje – velike stopnice
104,95 €
v agatinsvet.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka