LG OLED TV OLED65C21LA

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
LG OLED65C21 je OLED televizor, ki ima ločljivostjo 4K Ultra HD, diagonalno 164 cm (65") in Cinema HDR z Dolby Vision IQ. OLED tv sprejmeniki omogočajo vrhunske barve in ... Preberi cel opis
1.449,90 €
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preverite

Cena je bila osvežena danes ob 02:38.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Makspro.si ponudbi
Ponudba trgovine Makspro.si za izdelek LG OLED TV OLED65C21LA. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Diagonala zaslona (v cm)
165 cm
Operacijski sistem
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX025AFC4A
Prijavi napako
LG OLED65C21 je OLED televizor, ki ima ločljivostjo 4K Ultra HD, diagonalno 164 cm (65") in Cinema HDR z Dolby Vision IQ. OLED tv sprejmeniki omogočajo vrhunske barve in kontrastna razmerja. Naj bo črnina res črna in ne siva. To Vam omogoča vklapljanje in izklapljanje vsakega piksla posebej! Za vrhunski zvok bo poskrbel Dolby Atmos, ki v kombinaciji z AI Sound / ProAI Sound Pro (Virtual 7.1.2 Up-mix) pričara nepozaben zvok. Tv sprejmenik LG OLED65C21 je smart tv in omogoča preko platforme webOS brezžično brskanje po spletu, saj ima tv sprejemnik WLAN (Wi-Fi) vgrajen. Z kombinacijo DLNA, Miracast, Bluetooth-a in webOS je LG OLED tv sprejemnik prava multimedijska igrača. Več velikosti, več barv, več navdušenja: Umetniški izraz televizorja LG OLED C2 je na voljo v šestih velikostih, od 42 do 83 palcev. LG 4K SELF-LIT OLED evo postavlja nove standarde. Zaslon OLED naslednje generacije je opremljen z dodatno plastjo in materialom z večjo emisijo. To izboljša strukturo zaslona, ??izboljša valovne dolžine svetlobe in poveča njeno učinkovitost. Rezultat je svetlejša in ostrejša slika z boljšo jasnostjo vsebine. Torej se ni razvil samo zaslon, ampak tudi vaša izkušnja gledanja. Procesor ?9 Gen 5 AI revolucionarni čip, ki uporablja algoritme globokega učenja za analizo in optimizacijo vsebine. Vsaka nastavitev slike in zvoka je samodejna, zato je vse, kar gledate, spektakularno. 
LG OLED TV OLED65C21LA
LG OLED TV OLED65C21LA
1.449,90 €
v Makspro.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka