Thule Compression Cube Set

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta komplet majhnih in srednje velikih trpežnih organizatorjev vam bo pomagal povečati prostor za shranjevanje in poskrbeti za urejenost stvari.Vključuje en majhen in en v... Preberi cel opis
47,90 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
51,80 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Svet svetil ponudbi
Ponudba trgovine Svet svetil za izdelek Thule Compression Cube Set. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02587EB9
Prijavi napako
Ta komplet majhnih in srednje velikih trpežnih organizatorjev vam bo pomagal povečati prostor za shranjevanje in poskrbeti za urejenost stvari.Vključuje en majhen in en večji organizator Thule Compression Packing Cube.Trpežna kompresijska zadrga odstranjuje odvečni zrak med oblačili in zagotavlja največ prostora za shranjevanje.Polprozorna tkanina omogoča pregled nad vsebino prtljage, hkrati pa diskretno skriva osebne predmete.Velikost kompleta je takšna, da se odlično prilega večini ročne prtljage in še vedno ima prostor za druge predmete.Manjša velikost je idealna za nogavice, spodnje perilo in srajce, večja pa za kavbojke, gamaše in srajce.Organizator se lahko široko odpre za lažje pakiranje vsebine.Trpežen 100D najlonski material ripstop s certifikatom bluesign® zmanjšuje vpliv na okolje, je vodoodbojen in bo zdržal več let uporabe.Z zanko iz traku lahko organizator na potovanjih enostavno primete, ga držite in obesite.Premium zadrge YKK zagotavljajo dodatno vzdržljivost.Barva: belaMaterial: najlonZunanje mere : majhna: 26x18x11 cm velika: 34x23x15 cmZunanje mere v stisnjenem stanju: Mala: 26x18x3 cm velika: 36x25x3 cmTeža: majhna: 0,08 kg velika: 0,13 kg
Thule Compression Cube Set
Thule Compression Cube Set
47,90 €
v Svet svetil

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka