Projektor PHILIPS NeoPix Prime One NPX535/INT

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Lahko se poveže, ultra dostopen

Projektor NeoPix Prime One ojača vašo izkušnjo gledanja s svojo ločljivostjo 720p in brezžičnimi povezavami. Pretakajte vašo vseb... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
254,98 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 18:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Harvey Norman ponudbi
Ponudba trgovine Harvey Norman za izdelek Projektor PHILIPS NeoPix Prime One NPX535/INT. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Ločljivost
Tehnologija
LCD
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0258454A
Prijavi napako

Lahko se poveže, ultra dostopen

Projektor NeoPix Prime One ojača vašo izkušnjo gledanja s svojo ločljivostjo 720p in brezžičnimi povezavami. Pretakajte vašo vsebino s katere koli pametne naprave preko Wi-Fi, zunanje zvočnike s povezavo Bluetooth pa uparite za večji zvok.

Napreden LED izvor svetlobe

Močan izvor svetlobe LED prikaže bogate, žive barve in traja do 30.000 ur. Ne bo vam ga potrebno zamenjati, saj traja 20 let s povprečno uporabo 4 ure na dan! Poleg tega je poraba elektrike veliko manjša kot pa pri klasičnem projektorju z žarnico, kar pomeni, da imate korist od večjega zaslona in popolnoma potopne izkušnje, vse iz ekološko prijazne naprave!

Povezava Bluetooth zvočnikov

Vaš projektor brezžično povežite z zunanjimi boomboxi ali soundbari, ki vnesejo življenje vašim filmom ali obdobjem igranja.

Vgrajena Hi-Fi stereo zvočnika

Vgrajena sta Hi-Fi stereo zvočnika z izenačevalnikom zvoka in prostorskim zvokom.

Medijski predvajalnik, ki ga je lahko uporabljati

Nadzorujte vaše bistvene vsebine z integriranim medijskim predvajalnikom: brskajte in glejte vse vaše videe, poslušajte vašo glasbo ali delite vaše slike iz zadnjega dopusta z vaših USB ključev, trdih diskov in celo kartic MikroSD.

HDMI, USB in več

Povežite vse vaše priljubljene naprave preko HDMI (kot pametni telefon, tablico, laptop, igralno konzolo) in predvajajte vse vaše videe, slike in avdio datoteke z USB-ja, zahvaljujoč vgrajenemu večpredstavnostnemu predvajalniku. Dostopajte do neomejene vsebine s povezavo pametnih igralnih konzol ali TV vmesnikov, kot Fire Stick ali Apple TV (ključki se lahko povežejo s HDMI in vhodom USB za napajanje). Na voljo sta 2 HDMI vhoda, USB vhod in vtičnica 3,5-mm za povezavo zunanjih zvočnikov.

Resničnih HD 720p

Projektor NeoPix Prime One nudi sliko resnične HD ločljivosti 720p, da lahko gledate vse vaše priljubljene filme, TV oddaje in igrate igre na zaslonu diagonale 203 cm. Možnost kratke razdalje pomaga zmanjšati razdaljo projiciranja, da dobite še večjo sliko, če je projektor samo 2 metra oddaljen od stene. Imate stropni nosilec? Ni problema, Prime One ima trinožne vijake, da ga lahko pritrdite kjerkoli. Dodatno lahko povežete NeoPix z vašo Nintendo Switch, Playstation 5 ali katerokoli konzolo, da dobite 203-cm igralne akcije, zahvaljujoč vhodu z nizkim zamikom 5 ms in stopnjo osveževanja 60 Hz.

Brezžično zrcaljenje zaslona

Pretakajte vašo notranjo vsebino, kot so slike, videi, spletne strani ali YouTube brezžično, zahvaljujoč funkciji zrcaljenja zaslona preko Wi-Fi z vseh vaših iOS, Android, Windows ali MacOS naprav. Želite deliti vaše slike ali predvajati vaše priljubljene igre na velikem zaslonu? Samo povežite svoje pametne telefone v nekaj sekundah preko Wi-Fi.

Specifikacije:

Tehnologija prikaza: LCD
Izvor svetlobe: LED
Trajanje LED: Do 30.000 ur
Ločljivost: 1280x720 pik
Podprta ločljivost: 1920x1080 pik
Velikost projicirane slike: do 203 cm / 61 cm – 203 cm
Razmerje stranic: 16 : 9
Kontrastno razmerje: 3000:1
Nastavitev ostrine: Ročno
Trapezni popravek: Digitalno

Projektor PHILIPS NeoPix Prime One NPX535/INT
Projektor PHILIPS NeoPix Prime One NPX535/INT
249,99 €
v Harvey Norman

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka