BABU - Kocke - domače živali 9 kom

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Lesene kocke Viga za najmanjše graditelje z veselimi slikami. Lesene živali sestavite na stojalo. Število možnih kombinacij zagotavlja veliko zabave, poleg tega pa bo ... Preberi cel opis

17,18 € -28 %
12,45 €
2-5 dni
-28 %17,18 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Ponudba trgovine rajzaigrace.si za izdelek BABU - Kocke - domače živali 9 kom. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02569227
Prijavi napako

Lesene kocke Viga za najmanjše graditelje z veselimi slikami. Lesene živali sestavite na stojalo. Število možnih kombinacij zagotavlja veliko zabave, poleg tega pa bo vašega otroka naučilo povezovanja vzorcev, prepoznavanja oblik in hkrati izboljšalo svoje spretnosti.

Prav tako se bo otrok zahvaljujoč tej igrači naučil preprostega prepoznavanja in tudi štetja. Sestavljanka je sestavljena iz 9 lesenih kock, postavljenih na stojalo. Igrača pomaga izboljšati ročne spretnosti in spretnosti, otroka uči prepoznavanja oblik in barv, pritegne in razvija smisel za opazovanje.

Igrača je izdelana iz lakiranega lesa. Naša prednostna naloga je varnost in kakovost naših izdelkov, zato so uporabljene barve na igračah nestrupene in ustrezajo varnostnim standardom.

Starost 2+

BABU - Kocke - domače živali 9 kom
BABU - Kocke - domače živali 9 kom
12,45 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka