HTC virtualna očala Vive FLOW 99HASV003-00

HTC virtualna očala Vive FLOW 99HASV003-00

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ni nujno, da je virtualna resnicnost zapletena. Zacnite svoje potovanje z VIVE Flow. Enostaven za uporabo, enostaven za prenašanje, enostaven za skupno rabo. Udobno in pr... Preberi cel opis
310,97 €
3-7 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 5-9 dneh Dobavljivo v 3 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:33.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek HTC virtualna očala Vive FLOW 99HASV003-00. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Model VR očal
Vrsta izdelka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0254B676
Prijavi napako
Ni nujno, da je virtualna resnicnost zapletena. Zacnite svoje potovanje z VIVE Flow. Enostaven za uporabo, enostaven za prenašanje, enostaven za skupno rabo. Udobno in prilagodljivo. Ne glede na to, ali pretakate filme na velikem platnu ali se udeležujete dogodkov na daljavo, VIVE Flow naredi vaš cas v VR kar se da prijeten. Nastavljivo ostrenje Zavrtite gumbe za dioptrijo, da optimizirate pogled v posamezno leco in zagotovite najboljšo raven vizualne jasnosti. Filter modre svetlobe Zmanjšajte obremenitev oci in se sprostite pred spanjem. Ali kadar koli želite. Od aplikacij za dobro pocutje in dela do filmov in iger, VR ima vse. Vaše clanstvo v Viveport Infinity odklene neskoncne možnosti. Glej, kako se cudež odvija. Majhen, a prefinjen. Odprite in se povežite z želenim virom napajanja, ko ste pripravljeni na potopitev. Lastnosti: Avdio: stereo zvocniki, dva mikrofona z odpravljanjem šuma in odmeva, podpora za BT slušalke Napajanje: zunanje napajanje, kompatibilno z dolocenimi prenosnimi baterijami Uporaba vašega telefona kot kontrolerja Sledenje: 2x kamera za inside-out 6DoF sledenje ocal Povezovanje: USB-C, Wi-Fi, Bluetooth 5.0 Lista kompatibilnih telefonov (Android 9.0 in novejši), Uporabniki telefonov iOS ali drugih nezdružljivih naprav lahko še vedno uživajo v VIVE Tehnične lastnosti: Spomin: 4 GB RAM + 64 ROM Resolucija: 3,2k kombinirano (2x 2,1-palcni LCD 1600 x1600 na oko) Zorni kot: do 100 stopinj Hitrost osveževanja: 75 Hz Dimenzija in teža: Teža: 189 g Mere: 155 x
HTC virtualna očala Vive FLOW 99HASV003-00
HTC virtualna očala Vive FLOW 99HASV003-00
310,97 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka