PRAMOL CHEMIE čistilo za preproge TAPI WASH 1/1 lit

PRAMOL CHEMIE čistilo za preproge TAPI WASH 1/1 lit

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Malo peneče, dobro omakalno čistilno sredstvo. Raztaplja in emulgira vse vrste nečistoč. Zavira nastajanje pen pri čiščenju preprog katere so bili čiščeni s šamponom. V v... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Bent ponudbi
Ponudba trgovine Bent za izdelek PRAMOL CHEMIE čistilo za preproge TAPI WASH 1/1 lit. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Čistilo za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX003B83D2
Prijavi napako
Malo peneče, dobro omakalno čistilno sredstvo. Raztaplja in emulgira vse vrste nečistoč. Zavira nastajanje pen pri čiščenju preprog katere so bili čiščeni s šamponom. V velikih primerih se ga uporablja kot protipenilno sredstvo. Sredstvo je biološko razgradljivo. V koncentrirani obliki je primerno za mokro odstranjevanje madežev kot detaširno sredstvo (metoda spiranja madežev).

2. PODROČJA UPORABE
Uporabljamo ga za čiščenje vseh na vodo obstojnih preprog in oblazinjen iz sintetike in volne.

3. DOZIRANJE
Na 10 litrov mlačne vode dodamo 1 - 4 dl čistila (1 - 4%). Močnejša onesnaženja obrizgamo z raztopino koncentracije od 10-20% (1 - 2 litra čistila na 10 litrov vode)

4. NAVODILA ZA ČIŠČENJE
Preproge in oblazinjenje pred pričetkom ekstrakcije temeljito očistimo mehanskih nečistoč (posesamo) in odstranimo vse večje madeže. Pri odstranjevanju močno zamazanih površin izvedemo pršenje raztopine ob izklopljenem sesalnem motorju ekstrakcijskega aparata, oziramo raztopino napršimo s pripravo za ročno pršilko. Nato pričnemo z ekstrahiranjem. Topla voda poveča učinek čiščenja. Talne obloge še v vlažnem stanju uredimo s krtačo.
PRAMOL CHEMIE čistilo za preproge TAPI WASH 1/1 lit
PRAMOL CHEMIE čistilo za preproge TAPI WASH 1/1 lit
5,25 €
v Bent

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka