SANITAS inhalator SIH 21

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Inhalacija je že dolgo priznana metoda za zdravljenje akutnih in kroničnih bolezni respiratornega trakta. Zdravljenje z inhalacijo deluje direktno na mestu bolezni, pri t... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 03:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o BFC Shop ponudbi
Ponudba trgovine BFC Shop za izdelek SANITAS inhalator SIH 21. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX003B5C7C
Prijavi napako
Inhalacija je že dolgo priznana metoda za zdravljenje akutnih in kroničnih bolezni respiratornega trakta. Zdravljenje z inhalacijo deluje direktno na mestu bolezni, pri tem pa ni potrebno jemati zdravil, ki delujejo preko gastro-intestinalnega trakta. Stranski učinki zdravil so zmanjšani, obenem pa je za isti učinek količina zdravila lahko manjša.
Inhalator Sanitas SIH 21 je primeren tako za otroke kot tudi za odrasle. Ponuja količino razpršenih delcev preko 0,2 ml/min. Inhalator deluje zelo tiho, je lahek in proizvaja delce za inhalacijo. Delci zlahka prodirajo v pljuča - poraba energije pa je zelo majhna. Inhalator se lahko dezinficira.
Inhalator zagotavlja uspešno inhalacijsko terapijo, ki ustrezno lajša nekatere oblike astme, kronični bronhitis, alergije ter druge bolezni dihal.
Priložena je maska za otroke in odrasle ter ustnik.
SANITAS inhalator SIH 21
SANITAS inhalator SIH 21
49,44 €
v BFC Shop

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka