1/4 moment ključ, dvosmerni 5-24 Nm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
1/4 moment ključ, dvosmerni 5-24 Nm EN ORODJE = VELIKO MOŽNOSTI - Popolno za privijanje in odvijanje različnih vrst vijačnih povezav. Večnamenski ključ z ragljo se lahko ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 03:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o HALOorodje.si ponudbi
Ponudba trgovine HALOorodje.si za izdelek 1/4 moment ključ, dvosmerni 5-24 Nm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX024FF2D3
Prijavi napako
1/4 moment ključ, dvosmerni 5-24 Nm EN ORODJE = VELIKO MOŽNOSTI - Popolno za privijanje in odvijanje različnih vrst vijačnih povezav. Večnamenski ključ z ragljo se lahko uporablja s kvadratnimi, šestrobimi vijaki, maticami za motocikle in kavlji. Zahvaljujoč vrtljivemu dizajnu je uporaba orodja bolj priročna. PRENOSEN - Momentni ključ ima trdno jekleno konstrukcijo in je vzdržljiv, zaradi majhnih mer pa ga lahko vzamete s seboj kamor koli. "LOCK - UNLOCK" - enostavna nastavitev momenta omogoča natančno uporabo ključa. Zaklenite pokrovček v smeri "LOCK" in sprostite ključavnico "UNLOCK". V VARNEM KOVČKU - Komplet ne vključuje le večnamenskega ključa z ragljo, ampak tudi ujemajočo se priročno torbico, ki ohranja orodje dobro zaščiteno, ko ni v uporabi. SPECIFIKACIJA - material: jeklo, krom, desna/leva tipka glava z ragljo najmanjši navor: 5 (Nm) največji navor: 24 (Nm) za vijačenje in odvijanje vijačnih zvez: da univerzalno: da, za kvadratne, šestrobe vijake, kljuke, matice za motocikle itd. dinamometrična: da komplet vsebuje: ključ in etui mere: (dolžina / širina): 25,5 / 3 cm teža ključa: 0,6 kg teža v paketu: 0,8 kg material: jeklo, krom velikost: 1/4" desna / leva tipka glava z ragljo najmanjši navor: 5 (Nm) največji navor: 24 (Nm) za vijačenje in odvijanje vijačnih zvez: da univerzalno: da, za kvadratne, šestrobe vijake, kljuke, matice za motocikle itd. dinamometrična: da mere: (dolžina / širina): 25,5 / 3 cm teža ključa: 0,6 kghttps://youtu.be/3v3hLvuO_KU
1/4 moment ključ, dvosmerni 5-24 Nm
1/4 moment ključ, dvosmerni 5-24 Nm
38,99 €
v HALOorodje.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka