CEA-G320T Pomnilniška kartica CFexpress tipa A serije CEA-G

CEA-G320T Pomnilniška kartica CFexpress tipa A serije CEA-G

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
CEA-G320TPomnilniška kartica CFexpress tipa A serije CEA-G

CFexpress tipa A – novi standard za kompaktno shranjevanje

Izjemno visoka hitrost zapisovanja do 700 MB/s...
Preberi cel opis
748,99 €
3-13 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi. Dobavljivo v 3 - 13 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o acssony.si ponudbi
Ponudba trgovine acssony.si za izdelek CEA-G320T Pomnilniška kartica CFexpress tipa A serije CEA-G. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX024F7F6B
Prijavi napako
CEA-G320TPomnilniška kartica CFexpress tipa A serije CEA-G

CFexpress tipa A – novi standard za kompaktno shranjevanje

Izjemno visoka hitrost zapisovanja do 700 MB/s2 za zaporedne in posnetke visoke ločljivosti VPG (Video Performance Guarantee) 400 Izjemna zanesljivost v ekstremnih pogojih, združena s TOUGH zmogljivostjo in pametno programsko opremo

Hitrost brez primere

S Sonyjevimi pomnilniškimi karticami CFexpress tipa A, ki so idealne za uporabo z naprednimi fotoaparati, kakršen je ?7S III, lahko močno izboljšate delovne procese za obdelavo profesionalnih videoposnetkov in fotografij. Prve kartice CFexpress tipa A na svetu – odlikuje jih izjemna hitrost, skoraj dvakrat višja od hitrosti najboljših kartic SDXC v kompaktnem ohišju s podobnimi lastnostmi. S hitrostjo zapisovanja do 700 MB/s in vzdržljivostjo na profesionalni ravni se s Sonyjevimi karticami CFexpress tipa A odpira cela vrsta novih ustvarjalnih možnosti.

MRW-G2 je novi čitalec spominskih kartic CFexpress Card Reader, ki je prilagojen uporabi s spominskimi karticami Sony CFexpress tipa A in v celoti izkorišča njihovo izjemno hitrost branja. Ta čitalec je obenem združljiv s SD druižbe Sony.

TOUGH zmogljivost

Spominska kartica Sony CFexpress tipa A je izjemno robustna in ustrezne standarde CFexpress presega za trikrat do petkrat, kar pomeni, da lahko prenese silo upogibanja do 70 N in padce z do 5 metrov višine. Kartica je prav tako odporna na temperaturo, rentgenske žarke, je antistatična in opremljena z zaščito pred UV sevanjem ter tako izpolnjuje vse pogoje za uporabo v zahtevnih razmerah.

Brezskrbna uporaba

Uporabniki kartic Sony CFexpress si lahko prenesejo brezplačna programa Media Scan Utility in Memory Card File Rescue.

Programska oprema za osebni računalnik Media Scan Utility samodejno preveri vašo spominsko kartico Sony CFexpress vsakič, ko jo z osebnim računalnikom povežete z uporabo čitalca MRW-G2. Programska oprema vas obvešča o stanju vaše kartice in vam sporoča ali se približujete oz. ste že dosegli mejo zmogljivosti pomnilnika.

Memory Card File Rescue medtem prepreči najhujšo nočno moro vsakega fotografa – neželen izbris fotografij, ki pomeni popolno izgubo neprecenljivega dela. Ta programska oprema obnovi po nesreči izbrisane datoteke, vključno s fotografijami v formatu RAW in visoki ločljivosti ter video posnetke, kar vaše delo zaščiti pred neželenim izbrisom.

Več informacij o izdelku
CEA-G320T Pomnilniška kartica CFexpress tipa A serije CEA-G
CEA-G320T Pomnilniška kartica CFexpress tipa A serije CEA-G
748,99 €
v acssony.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka