Oliver No Design III.

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Novost za Oliver, ki bo razveselila vse napredne, turnirske in profesionalne igralce. Raket NO DESIGN III je tretja generacija elegantnega in elegantnega loparja, ki se p... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o sanasport.si ponudbi
Ponudba trgovine sanasport.si za izdelek Oliver No Design III.. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX024EC92C
Prijavi napako
Novost za Oliver, ki bo razveselila vse napredne, turnirske in profesionalne igralce. Raket NO DESIGN III je tretja generacija elegantnega in elegantnega loparja, ki se prilega vsaki roki.Spremenil se je tudi dizajn loparja, ki je prvič oblikovan po svoji sestri za squash v karbonsko črni barvi v kombinaciji z zlatimi elementi. "To je prava češnja na torti OLIVER". Raketa je srednjetoga, tehta le 88 g in je uravnotežena na sredini. Raketa je izdelana na podlagi okvirja Microtech. Kombinacija uporabljenega materiala metakarbon/Nano-Epolon in posebnih parametrov tega loparja dajevsakemu udarcu izjemno dinamiko, hkrati pa ima igralec popoln občutek v roki.
Oliver No Design III.
Oliver No Design III.
126,06 €
v sanasport.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka