Thule Lithos 16L

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Sodoben nahrbtnik z varnim zapiranjem z zavihkom, ki bo poskrbel za varnost vaših stvari v šoli ali kjerkoli drugje.V dvignjenem oblazinjenem žepu lahko varno shranite 16... Preberi cel opis
74,90 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
78,80 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Svet svetil ponudbi
Ponudba trgovine Svet svetil za izdelek Thule Lithos 16L. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta
Za prenosnike velikosti (v ")
16
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX024E9760
Prijavi napako
Sodoben nahrbtnik z varnim zapiranjem z zavihkom, ki bo poskrbel za varnost vaših stvari v šoli ali kjerkoli drugje.V dvignjenem oblazinjenem žepu lahko varno shranite 16-palčni MacBook ali 14-palčni prenosni računalnik druge blagovne znamke.V poseben žep lahko namestite tablični računalnik velikosti do 10,5 palca.Predmete v glavnem predelu zavarujte z nastavljivim zaklopom s skrito zaponko.Notranji mrežast žep z zadrgo omogoča enostavno iskanje različnih dodatkov.Stranski žep omogoča enostaven dostop do steklenice s pijačo na poti.Zunanji skriti žep na zadnji strani omogoča hiter dostop do manjših predmetov.Nahrbtnik je zelo udoben za nošenje zaradi oblazinjenih naramnic in hrbtne plošče.Na pritrdilne točke na sprednji plošči lahko preprosto pritrdite drugo opremo.Premišljen sistem trakov omogoča zavarovanje previsnih koncev naramnic.Barva : črnaMaterial: poliesterZunanje mere: 27x20x43 cmPredal za prenosni računalnik: 35,9x1,8x24,7 cmProstornina: 16 lTeža: 0 ,64 kg
Thule Lithos 16L
Thule Lithos 16L
74,90 €
v Svet svetil

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka