Set dveh brezžičnih LED električnih mlinčkov za poper in sol

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Set dveh brezžičnih LED električnih mlinčkov za poper in sol KERAMIČNI BRUSNI MEHANIZEM - keramični mehanizem je odporen na poškodbe in kar je najpomembnejše - brez škodl... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:41.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mojaoprema.si ponudbi
Ponudba trgovine mojaoprema.si za izdelek Set dveh brezžičnih LED električnih mlinčkov za poper in sol. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02428D04
Prijavi napako
Set dveh brezžičnih LED električnih mlinčkov za poper in sol KERAMIČNI BRUSNI MEHANIZEM - keramični mehanizem je odporen na poškodbe in kar je najpomembnejše - brez škodljivih spojin, ki ogrožajo zdravje. Med mletjem se fižol ne pregreje, zahvaljujoč temu začimba ohrani svoj okus in aromo . HITRO MLETJE Z 1 ROKO - električni gravitacijski mlinček omogoča najhitrejše mletje popra in ostalih začimb. Samo nagnite mlinček, da aktivirate mehanizem za mletje, ki vam bo v žaru kuhinjske borbe omogočil, da jed začinite brez uporabe obeh rok. NASTAVITEV DEBELINE mleta - omogoča nemoteno nastavitev debeline mleta na fino ali grobo, odvisno od potreb. Poleg poprovih zrn in solnih kristalov lahko mlinčke napolnite z zelišči (tudi posušenimi), da bodo vaše jedi še bolj dišeče. SVETIL - mlin je osvetljen - LED lučka se samodejno prižge s senzorjem naklona. Osvetlitev ozadja je modra. SPECIFIKACIJA - material: plastika brusi: keramični LED dioda: da ABS plastični ročaj: da prostornina rezervoarja: 50 ml napajalnik: 6x AAA (ni priložen) nastavitev gladkega mletja: da mere: 20 / 6,5 / 6,5cm teža: 00582 kg teža v paketu: 0,657 kg. material: plastika brusi: keramika dioda LED: tak ABS plastični ročaj: da prostornina rezervoarja: 50 ml napajanje: 6x AAA (ni priloženo) nastavitev gladkega mletja: da mere: 20 / 6,5 / 6,5cm teža: 00582 kg teža v paketu: 0,657 kg mlinček 2 kom
Set dveh brezžičnih LED električnih mlinčkov za poper in sol
Set dveh brezžičnih LED električnih mlinčkov za poper in sol
28,99 €
v mojaoprema.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka