PITTI Cats Dinner 20 kg - Perutnina

PITTI Cats Dinner 20 kg - Perutnina

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pitti Cats Dinner je zdrava hrana za mačke z okusno in svežo perutnino. Hrustljava konsistenca briketov podpira mišice za žvečenje ter nego zobovja. Pomembni vitamini in ... Preberi cel opis
46,99 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:25.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek PITTI Cats Dinner 20 kg - Perutnina. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00383582
Prijavi napako
Pitti Cats Dinner je zdrava hrana za mačke z okusno in svežo perutnino. Hrustljava konsistenca briketov podpira mišice za žvečenje ter nego zobovja. Pomembni vitamini in minerali v Pitti Cats Dinner mačji hrani spodbujajo zdravje vaše mačke. Izbrane sestavine, dragocena olja in maščobe za zdravo in sijočo dlako ter nežna predelava naredijo Pitti mačjo hrano v pravi užitek. S svežim mesom iz perutnine Hrustljavi briketi Dragocena olja in maščobe Obogatena s pomembnimi vitamini in minerali Pitti Cats Dinner mačja hrana je na voljo v 20 kg varčnem pakiranju. Idealna za velike mačje družine.
PITTI Cats Dinner 20 kg - Perutnina
PITTI Cats Dinner 20 kg - Perutnina
46,99 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka