HAGEN Catit Jumbo mačje stranišče - siva

HAGEN Catit Jumbo mačje stranišče - siva

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To mačje stranišče je zaradi svoje velikosti in prostornosti idealno za velike pasme mačk in gospodinjstva z večimi mačkami. Catit jumbo mačje stranišče je opremljeno s p... Preberi cel opis
24,49 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
28,48 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek HAGEN Catit Jumbo mačje stranišče - siva. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta mačjega WC-ja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00383235
Prijavi napako
To mačje stranišče je zaradi svoje velikosti in prostornosti idealno za velike pasme mačk in gospodinjstva z večimi mačkami. Catit jumbo mačje stranišče je opremljeno s prozornimi nihajočimi vrati in filtrom z aktivnim ogljem. Na ta način se preprečuje uhajanje neprijetnih vonjav iz mačjega stranišča. Posebej visok spodnji del preprečuje odtekanje tekočin. Za enostavno in hitro čiščenje lahko pokrov, vključno z nihajočimi vrati, razklopite navzgor in tako enostavno dosežete notranjost. Na držalo za vrečke lahko pritrdite vrečko za smeti. Na tak način imate eno roko prosto za lažje čiščenje Združenje spodnjega in zgornjega dela je, s pomočjo drsnega zapaha, hitro in enostavno. V pokrovu je vgrajen priročen ročaj. Pregled Catit Jumbo mačjega stranišča: Barva: siva Izredno prostorno Idealno za velike pasme mačk Filter z aktivnim ogljem Praktično držalo za vrečke Dvižni pokrov Prozorna nihajoča vrata Mere: Skupne: D 57 x Š 50 x V 46,5 cm Odprtina z nihajočimi vrati: Š 21-24 cm x V 26 cm Višina spodnjega dela: spredaj pribl. 17 cm, zadaj pribl. 28 cm Vstopna višina: 17 cm Ujemajočo lopatko za posip najdete tukaj: Catit lopatka za pesek
HAGEN Catit Jumbo mačje stranišče - siva
HAGEN Catit Jumbo mačje stranišče - siva
24,49 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka