MornFlake Hrustljava Granola Original 500 g

MornFlake Hrustljava Granola Original 500 g

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Crunchy Granola Original je narejena iz ovsenih kosmičev in obogatena z mešanico suhega sadja, oreškov in semen. Zaradi medu ima nedvomno sladek okus. Pohvali se lahko z ... Preberi cel opis
47,95 € -19 %
38,95 €
1-2 dni
-19 %47,95 €
z dostavo 42,85 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
42,85 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:58.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gymbeam.si ponudbi
Ponudba trgovine Gymbeam.si za izdelek MornFlake Hrustljava Granola Original 500 g. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX021AB708
Prijavi napako
Crunchy Granola Original je narejena iz ovsenih kosmičev in obogatena z mešanico suhega sadja, oreškov in semen. Zaradi medu ima nedvomno sladek okus. Pohvali se lahko z visoko vsebnostjo vlaknin, beljakovin, ogljikovih hidratov, zdravih maščob, pa tudi z optimalnim razmerjem beta-glukanov. S to izjemno hrustljavo mešanico si zlahka pripravite prehransko bogat zajtrk, prigrizek ali večerjo.

Hrustljava Granola Original iz ovsenih kosmičev in mešanice oreščkov, semen in suhega sadja je idealna kot zdrav zajtrk ali prigrizek

Hrustljava Granola Original je izjemno okusna granola iz ovsenih kosmičev, s katero si zlahka pripravite prehransko bogat zajtrk, prigrizek ali večerjo. Obogatena je tudi z mešanico suhega sadja, rozin, mandljev, lešnikov, sončničnih semen in posušenega kokosa. Za edinstveno sladek okus bo poskrbelo naravno sladilo v obliki medu. Poleg tega se lahko pohvali z visoko vsebnostjo vlaknin, beljakovin, ogljikovih hidratov, zdravih maščob, pa tudi z optimalnim razmerjem beta-glukanov iz ovsa. Ti pomagajo vzdrževati normalno raven holesterola v krvi in upočasnijo dvigovanje ravni glukoze v krvi po obroku, bogatem z ovesom. Hrustljava Granola Original vsebuje vsaj 1 g ovsenih beta-glukanov na odmerek (45 g), kar je do 33% priporočenega dnevnega odmerka (3 g).

Hrustljava Granola Original in njene prednosti

narejena je iz ovsenih kosmičev
obogatena je z mešanico suhega sadja, oreščkov in semen
sladka se z medom
ponaša se z bogato vsebnostjo vlaknin, beljakovin, ogljikovih hidratov in zdravih maščob
vsebuje optimalno razmerje beta-glukanov

Sestava

Ovseni kosmiči mornflake (56%), mešano suho sadje, oreški in semena (24%) (rozine (18%), posušen kokos, mandlji (2%), sončnična semena, sesekljani lešniki), sladkor, palmovo olje, med (2,5%) %), naravne arome.

Doziranje

Vzemite 1 odmerek (45 g) na dan.

Tabela hranilnih vrednosti

Hranilne vrednosti100 g
Kalorije 384 kcal
Maščobe 11,8 g
Ogljikovi hidrati 58,1 g
Vlaknine 6,6 g
Beljakovine 8,1 g
Sol 0,03 g

Opozorilo

Zaradi metod, ki se uporabljajo pri izdelavi tega izdelka, ta ni primeren za osebe, ki so alergične na mleko, pšenico, ječmen, piro ali rž. Lahko vsebuje druge oreščke. Pozor: Majhni otroci se lahko zadušijo z oreščki. Informacije o alergenih, vključno z žiti, ki vsebujejo gluten, najdete v sestavi krepko označene.

MornFlake Hrustljava Granola Original 500 g
MornFlake Hrustljava Granola Original 500 g
38,95 €
v Gymbeam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka