Otroške hodulje

Otroške hodulje

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Otroške hodulje razvijajo spretnost in ravnotežje. Poleg tega se bodo otroci z njimi zelo zabavali. Stopite na obe hodulji in med premikanjem naprej poskušajte obdržati r... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena včeraj ob 20:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o agatinsvet.si ponudbi
Ponudba trgovine agatinsvet.si za izdelek Otroške hodulje. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02176ACB
Prijavi napako
Otroške hodulje razvijajo spretnost in ravnotežje. Poleg tega se bodo otroci z njimi zelo zabavali. Stopite na obe hodulji in med premikanjem naprej poskušajte obdržati ravnotežje. Lahko se igrate različne skupinske igre. Poskušajte se čim dlje obdržati na hoduljah. Če se vaša noga dotakne tal, ste izgubili. Lahko organizirate tudi dirko po progi. Zmaga tisti igralec, ki progo prehodi v najkrajšem času.Hodulji imata nedrseč podplat. Dolžina vrvic je nastavljiva glede na višino otroka. Uporabljeni les ima certifikat FSC®. Material: plastika in les, bombažne vrvi. Dimenzije pakiranja so 23x15x14 cm. Namenjeno otrokom od 4 let starosti.
Otroške hodulje
Otroške hodulje
21,89 €
v agatinsvet.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka