Pomea - punčka Dalhia Purple

Pomea - punčka Dalhia Purple

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Punčka Dahlia Purple z velikimi modrimi očmi in angelskim obrazom je primerna za otroke od 18 mesecev dalje. Je lahka, njena velikost (32 cm) pa je kot nalašč za majhne o... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:44.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o agatinsvet.si ponudbi
Ponudba trgovine agatinsvet.si za izdelek Pomea - punčka Dalhia Purple. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02171435
Prijavi napako
Punčka Dahlia Purple z velikimi modrimi očmi in angelskim obrazom je primerna za otroke od 18 mesecev dalje. Je lahka, njena velikost (32 cm) pa je kot nalašč za majhne otroške roke. Zaradi prilagodljivega telesa iz blaga jo je mogoče namestiti kot pravega dojenčka. Ko punčko položite na hrbet, se njene oči zaprejo. Obraz, roke in noge so izdelani iz zelo mehkega vinila, ki je prijeten na otip in ima nevtralen vonj. Punčka Dalhia Purple je oblečena v obleko in kapo. Oblačila je mogoče enostavno sneti in zapenjati z ježkom. Glava punčke se obrača od leve proti desni. Polnilo telesa je izdelano iz 100 % recikliranih vlaken.Set vsebuje: punčko 32 cm, obleko in kapo. Dimenzije so 34x20x10 cm. Punčko in oblačila je mogoče prati v pralnem stroju pri 30°.Vstopite v svet punčk POMEA. V igranju mamic in očkov s punčkami lahko zdaj uživajo tudi majhni otroci od 18. meseca dalje. Zbirka vključuje punčke, oblačila in dodatke za hojo, spanje, prehranjevanje, nego in kopanje. Obleke je oblikovala otroška modna oblikovalka Tinou Le Joly Sénoville.
Pomea - punčka Dalhia Purple
Pomea - punčka Dalhia Purple
43,79 €
v agatinsvet.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka