Petkit Fresh Element 3 - Avtomatski Hranilnik za Hišne Ljubljenčke

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Petkit Fresh Element 3 - Avtomatski Hranilnik za Hišne Ljubljenčke

Petkit Fresh Element 3 je nov 5l avtomatski hranilnik za pse in mačke katerega lahko programir... Preberi cel opis

179,90 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:16.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Smartus.si ponudbi
Ponudba trgovine Smartus.si za izdelek Petkit Fresh Element 3 - Avtomatski Hranilnik za Hišne Ljubljenčke. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX020F9DF0
Prijavi napako

Petkit Fresh Element 3 - Avtomatski Hranilnik za Hišne Ljubljenčke

Petkit Fresh Element 3 je nov 5l avtomatski hranilnik za pse in mačke katerega lahko programirate direktno iz pametnega telefona preko aplikacije Petkit tudi ko ste zdoma.

Avtomatski hranilnik omogoča, da svojemu hišnemu ljubljenčku zagotovite do 10 obrokov na dan. Pri tem samodejno vrtljiva posoda preprečuje preobremenjenost hrane, vgrajeni senzor teže pa natančno nadzoruje količino hrane, ki se vsakič izda. Hranilnik zagotavlja daljšo življenjsko dobo za živila ter je združljiv z suho hrano, liofilizirano hrano in hrano sušeno na zraku. Tako posoda za shranjevanje hrane kot sama posoda za hranjenje sta izdelani iz nerjavečega jekla SUS304 le-to je visoko odporno, varno in odlično za dolgotrajno uporabo. Načrt hranjenja, časovnik in količino hrane lahko nastavite s pomočjo pametnega telefona z operacijskim sistemom Android ali iOS. Hranilnik se bo tako aktiviral ob času, ki ste ga predhodno nastavili, v kolikor bi želeli svojega ljubljenčka nahraniti z dodatnim obrokom (ali prigrizkom) pa preprosto v aplikaciji izberite "Feed Now" da se načrtovani obrok izvede vnaprej.

Poleg zapisanega vam aplikacija z vnosom lastnosti vašega psa ali mačke (pasma, teža, spol, stopnja aktivnosti) omogoča, da nastavite zdravo in uravnoteženo prehrano v skladu z njegovimi potrebami. Pri tem lahko natančno sledite prehranjevalnim navadam svojega ljubljenčka in si na podlagi pridobljenih statističnih podatkov ustvarite podrobnejši in natančnejši načrt.

Petkit je zasnoval samonastavljiv sistem, ki uporablja nihajočo palico, nadzorno ploščo in silikonski tulec s katerim preprečuje, da bi se hrana zagozdila v podajalniku, tako lahko uporabite poljubno velike brikete od 5 pa vse do 25 mm velikosti. Za ohranjanje svežine hrane zajema hranilnik sistem trojnega zaklepa, ki je obdan z tesnilnim silikonom, škatlo za sušilno sredstvo ter zaprtimi vrati za shranjevanje živila. Zasnova je pri tem popolnoma snemljiva in tako enostavno za čiščenje in vzdrževanje.

Fresh Element 3 zajema tudi popolnoma novo funkcijo snemanja in predvajanja zvoka. Ta omogoča boljšo interakcijo saj bo vaš posneti glas samodejno opozoril vašega hišnega ljubljenčka, ko je čas za hranjenje.

Naprava ima vgrajeno dodatno litijevo baterijo s katero zagotovi napajanje v primeru izpada električne energije tako vam ni potrebno skrbeti, da bo vašemu ljubljenčku primanjkovalo hrane zaradi nepredvidenih okoliščin. Petkit hranilnik zajema tudi zaščitni sistem hranjenje pri čemer posoda za hrano ostane stabilna, da se hišni ljubljenček ne bi zataknil in poškodoval. Za preprečitev nenamernega dotika gumba pa je temu dodana tudi otroška zaščita.

Petkit Fresh Element 3 - Avtomatski Hranilnik za Hišne Ljubljenčke
Petkit Fresh Element 3 - Avtomatski Hranilnik za Hišne Ljubljenčke
179,90 €
v Smartus.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka