Letalski krog Aerobie PRO rumen

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Aerobie PRO leteči obroč ima absolutno izjemne letalne lastnosti. Z letečim krogom Aerobie Pro je nastal svetovni rekord v metu daljave, ki je vpisan v Guinnessovo knj... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 16:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Ponudba trgovine rajzaigrace.si za izdelek Letalski krog Aerobie PRO rumen. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX020BCB09
Prijavi napako

Aerobie PRO leteči obroč ima absolutno izjemne letalne lastnosti. Z letečim krogom Aerobie Pro je nastal svetovni rekord v metu daljave, ki je vpisan v Guinnessovo knjigo rekordov, neverjetnih 406 m! S soigralcem brez težav vržeš na razdaljo 100 m. Zahvaljujoč edinstveni konstrukciji je obroč med letom enakomerno dvignjen s silo vzgona – kot bi drsel po nevidni plasti ledu. Ta učinek neposrednega leta deluje tudi pri različnih hitrostih metanja. Ker je rob kroga zmehčan (guma), se dobro oprime in se zlahka odbije od morebitnih ovir, ne da bi se pri tem poškodoval. Tudi po 30 letih od izuma Aerobie Pro še vedno preseneča s svojim gracioznim in neposrednim letom.

Lastnosti

zelo mehak gumijast rob za lažji oprijem
premer 33 cm
teža 114
ne plava v vodi

priporočena starost 12+

Letalski krog Aerobie PRO rumen
Letalski krog Aerobie PRO rumen
15,37 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka