SONY LED TV XR65X90KAEP

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Po zaslugi našega procesorja Cognitive Processor XR™ bo ločljivost vseh vsebin, ki si jih boste ogledali, blizu kakovosti 4K8. Naš Full Array LED pod ... Preberi cel opis
1.499,99 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:46.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek SONY LED TV XR65X90KAEP. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Diagonala zaslona (v cm)
165 cm
Operacijski sistem
Smart TV
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F96F7D
Prijavi napako
Po zaslugi našega procesorja Cognitive Processor XR™ bo ločljivost vseh vsebin, ki si jih boste ogledali, blizu kakovosti 4K8. Naš Full Array LED pod strokovnim nadzorom naše edinstvene tehnologije upravlja osvetlitev ozadja v conah, da istočasno reproducira realističen kontrast na svetlih in temnih območjih. Uživali boste v slikah, ki so izboljšane z realističnima globino in kontrastom.

S procesorjem Cognitive Processor XR™ bosta ogled vsebin in zvok na višji ravni. Naš revolucionarni procesor televizorjev Sony BRAVIA XR™ reproducira vsebino na način, ki ljudem omogoča ogled vsebin in zvok, ki sta neverjetno blizu njihovemu resničnemu doživetju. Z navzkrižno analizo in čiščenjem slik, še posebej okoli osrednje točke, so zagotovljeni realistična globina, izjemen kontrast in lepe živahne barve.

X90K s ploščo Full Array LED, ki vključuje procesor Cognitive Processor XR™, s svojo LED-strukturo ter s tehnologijo XR Triluminos Pro reproducira več kot milijardo barvnih odtenkov s prefinjenimi razlikami. V nasičenosti, odtenkih in svetlosti zagotavlja naravne odtenke vsake podrobnosti, še posebej v zelenih in rdečih barvah.

Z natančno uravnavo izhoda svetlobe po celotnem območju zaslona XR Contrast Booster prilagodi svetlost izrazitejših sijočih odtenkov in osenčenih črnih odtenkov. Ker so svetla območja svetlejša, temna pa temnejša, so prizori zaradi dodatnih globine in podrobnosti videti resničnejši.

S tehnologijo XR 4K Upscaling boste uživali v razvedrilnih vsebinah v kakovosti blizu 4K, ne glede na vsebino ali vir. Cognitive Processor XR™ dostopa do veliko podatkov ter pametno poustvarja izgubljene teksture in podrobnosti za vrhunsko sliko.10

S tehnologijo XR HDR Remaster ta televizor zaznava posamezne objekte na zaslonu, analizira njihovo barvo in prilagodi kontrast, da so slike še resničnejše. S predmetno usmerjeno obdelavo, ki jo omogoča BRAVIA XR, natančnost z dodatnim prilagajanjem odtenkov, nasičenosti, svetlosti, vektorja gibanja, pasovne širine in še več dosega povsem novo raven. Rezultat so izjemno realistični prizori z večjo globino, resničnimi teksturami in naravnimi barvami.

XR Super Resolution zazna posamezne objekte v sliki in virtualno reproducira teksture resničnega sveta na zaslonu. Naš procesor v televizorju BRAVIA XR natančno analizira in obdela podatke, da omogoči slike 4K z ločljivostjo, ki za štirikrat presega Full HD, zato je v prizorih več resničnih podrobnosti in tekstur.

Tehnologija XR Smoothing med predvajanjem vsebine ustvari enakomerne in naravne slike v ločljivosti 4K brez pojavljanja “trakov”, do česar lahko pride pri drugih televizorjih. Za reprodukcijo prizorov je na voljo več tisoč odtenkov, senc in barvnih stopnjevanj, zato so videti neverjetno resnično.
SONY LED TV XR65X90KAEP
SONY LED TV XR65X90KAEP
1.499,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka