LG OLED TV OLED55C21LA

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ojačevalec svetlosti | OLED žareč

Izboljšajte živo lepoto samosvetlečih slikovnih pik LG OLED. Funkcija Brightness Booster dvigne na drugo raven sofisticiranost, k...
Preberi cel opis
1.276,73 €
1-5 dni
KLUBSKA CENA 1.276,73 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:53.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Priporočam.si ponudbi
Ponudba trgovine Priporočam.si za izdelek LG OLED TV OLED55C21LA. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Diagonala zaslona (v cm)
140 cm
Operacijski sistem
Tip resolucije Full HD (označena tudi kot 1080p) ločljivost ima tisti TV, ki lahko vertikalno prikazuje vsaj 1080 slikovnih točk (npr. ločljivost 1920 x 1080 --> pomembna je druga številka).
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F94633
Prijavi napako
Ojačevalec svetlosti | OLED žareč

Izboljšajte živo lepoto samosvetlečih slikovnih pik LG OLED. Funkcija Brightness Booster dvigne na drugo raven sofisticiranost, ki jo zagotavlja procesor AI ?9 Gen 5, in tako omogoča do 20 % 2 več svetlosti. Vizualni elementi so zdaj videti bolj izraziti z vrhunsko svetlobno učinkovitostjo.

Procesor a9 Gen 5 AI | Lepota sreča um

Um za lepoto. Zahvaljujoč napredku tehnologije globokega učenja, procesor LG a9 Gen 5 AI ojača predmete v ospredju in ozadju, da doda naravno globino, barve pa postanejo spektakularno žive in natančne.

Neskončen kontrast | Svetle temne barve, svetlejše svetle barve

Brez osvetlitve ozadja, ki bi zmanjšala njihov učinek, samosvetleče slikovne pike dosežejo najgloblje temne barve za jasen kontrast pri vsaki svetlobi. Vizualni elementi so bolj opredeljeni, tako da lahko razločite subtilne podrobnosti, ki bi jih sicer zamudili.

Dynamic Tone Mapping Pro | Podrobnosti določajo odtenek

Povsem novo preslikavo odtenkov Dynamic Pro se poglobi in izboljša sliko. Včasih je nalagal samo sličice. Ta tehnika je zdaj osredotočena na 5000 blokov po zaslonu za še bolj živ HDR do zadnje podrobnosti.

Celovit prostorski zvok | Sliši se, kot da ste v prizoru

Procesor AI ?9 Gen 5 izboljša dvokanalni zvok v virtualni 7.1.2-kanalni zvok. Občutite dogajanje in kaos okoli sebe, kot da ste glavni lik v filmu.

ThinQ AI in webOS | TV samo za vas

Iščete navdih za filmski večer? ThinQ daje priporočila po vašem okusu. Nastavite profile za vse v vašem domu, da se hitro potopite v svoje najljubše TV serije in prejemate prilagojene novice in športne novice.
LG OLED TV OLED55C21LA
LG OLED TV OLED55C21LA
1.276,73 €
v Priporočam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka