Krtača BISSELL lovilec madežev SPOTCLEAN 2370

Krtača BISSELL lovilec madežev SPOTCLEAN 2370

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Krtača BISSELL lovilec madežev SPOTCLEAN 2370

Orodje Stain Trapper ulovi madeže in preprečuje, da ti zaidejo v čistilnik, na način, da jih shranjuje v orodje, za... Preberi cel opis

33,99 € -10 %
30,50 €
-10 %33,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek Krtača BISSELL lovilec madežev SPOTCLEAN 2370. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Tip dodatka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F4039B
Prijavi napako

Krtača BISSELL lovilec madežev SPOTCLEAN 2370

Orodje Stain Trapper ulovi madeže in preprečuje, da ti zaidejo v čistilnik, na način, da jih shranjuje v orodje, zato je odličen za nehigienske nerede, kot so nesreče hišnih ljubljenčkov, ali uporabite način »Dry (prevod: Suho)« za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov s preprog in oblazinjenja. Orodje Stain Trapper ulovi madeže in preprečuje, da ti zaidejo v čistilnik, na način, da jih shranjuje v orodje, zato je odličen za nehigienske nerede, kot so nesreče hišnih ljubljenčkov, ali uporabite način »Dry (prevod: Suho)« za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov s preprog in oblazinjenja.
Kako jo uporabiti:

1. Z drsnikom na orodju izberite način »Wet (prevod: Mokro)« ali »Dry (prevod: Suho)«. Izberite »Wet« za razlitja ali madeže in način »Dry« za dlake hišnih ljubljenčkov in druge suhe nerede.
2. Šobo orodja postavite neposredno na madež ali umazanijo, ki jo želite odstraniti.
3. V načinu »Wet« potegnite sprožilec, da na madež razpršite mešano raztopino formule in vode. Spustite sprožilec in madež nežno zdrgnite s ščetinami ščetke, da ga popolnoma odstranite.
4. V načinu »Dry« potegnite sprožilec, da začnete sesanje, da potegnete dlako hišnih ljubljenčkov ali drugo suho nered v orodje.
5. Odstranite posodo iz orodja in jo izpraznite v koš, v umivalnik ali stranišče. To orodje bo pobrane ostanke shranilo v notranjo ločeno posodo za umazanijo, ki jo je mogoče odstraniti. Na ta način lahko zagotovite, da umazanija ne bo končala v cevi ali stroju, da bo stroj čist in da boste lažje odstranili umazanijo.

Primerno za uporabo z:• SpotClean Professional (1558N)

Kaj je BISSELL?
Z 140+ letnimi izkušnjami je BISSELL strokovnjak za čiščenje tal. Od leta 1876 imajo štiri generacije družine Bissell enotno strast: nego tal. V naši DNK je preprosta inovacija in oblikovanje nagrajenih in enostavnih čistilnih rešitev, ki bodo hitro in učinkovito premagale množico neredov vseh oblik in velikosti v vašem vsakdanjem življenju. Da boste v celoti uživali v družinskem času.

Krtača BISSELL lovilec madežev SPOTCLEAN 2370
Krtača BISSELL lovilec madežev SPOTCLEAN 2370
30,50 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka