E-flite T-28 Trojan 1,1m PNP

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Značilnosti:

Priljubljeni RC model E-flite T-28 Trojan z razponom 1,1 m v zasnovi PNP je nadaljevanje enostavnih modelov ParkZone®, ki je bil prvič predstavljen... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 02:58.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Ponudba trgovine rajzaigrace.si za izdelek E-flite T-28 Trojan 1,1m PNP. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F37DF3
Prijavi napako

Značilnosti:

Priljubljeni RC model E-flite T-28 Trojan z razponom 1,1 m v zasnovi PNP je nadaljevanje enostavnih modelov ParkZone®, ki je bil prvič predstavljen pred več kot desetimi leti. Nova zmogljivejša različica za 3S in 4S LiPol. Odlične letne lastnosti, trpežna EPO konstrukcija, trdno podvozje.

Severnoameriški T-28 Trojan je bilo učno letalo ameriške vojske, ki so ga uporabljali od 1952 do 1984. Prvotni trojanec je imel okvirno kabino in močan zvezdasti motor, ki mu je omogočal največjo hitrost več kot 280 milj na uro. Zdaj lahko tudi vi vozite model tega privlačnega letala in uživate v vseh prednostih sodobne tehnologije, ki jo ponuja.

Idealen model za prtljažnik vašega avtomobila, je praktičen, lahek in z nizko porabo baterije. Zato je ekonomičen in na voljo v vsakem trenutku, da vam zagotovi odlično zabavo. Modela vam ni treba razstavljati, zahvaljujoč razponu kril 1,1 m ga je mogoče enostavno prevažati, prevažati in shraniti. Zadoščala vam bo poceni LiPol baterija 3S 2000mAh, model odlično leti, ker je lahek, nima izvlečnega ohišja ali loput, brez katerih se model zlahka obnese. Če letite po travi, je možno sneti podvozje, ga vreči iz roke in pristati na trebuhu. Če želite večjo zmogljivost, uporabite 4S LiPol in uživali boste v možnosti višjih akrobacij.

Konstrukcija iz močnega in trpežnega EPO materiala, proizvedenega v kalupih, omogoča izdelavo tudi plastično zapletenih detajlov in oblik v lahki in hkrati trpežni obliki. Rezultat je odličen videz in prefinjena lahka konstrukcija. Model je dostavljen praktično dokončan, sestavite ga z le nekaj vijaki, napolnite pogonsko baterijo, ga seznanite z oddajnikom in končali ste. Elektronika je v celoti vgrajena, model poganja AC motor 3226-930Kv z 30A regulatorjem, na voljo so tudi 4 servomotorji ž81, ž82.

Značilnosti trojanca T-28

Večja zmogljivost, večja hitrost in boljše akrobatske sposobnosti
Odlične letalske lastnosti vadbenega trenerja
AC motor združljiv z baterijami 3S in 4S brez potrebe po prilagoditvah ali dodatnih nastavitvah
Za poceni baterije 3S in 4S 1800 - 2200 mAh in odlične zmogljivosti
30A telemetrični krmilnik podpira prenos napetosti, toka, hitrosti motorja in drugih podatkov v realnem času
Močnejša pritrditev motorja, sprednje podvozje in krmilne roke krilnega snopa
Lahka, trpežna EPO konstrukcija, ojačana s kompozitom
Končano maskirno barvanje ameriške vojske
Hitra in enostavna namestitev - lepilo ni potrebno

AS3X™ stabilizacija

Sprejemnik Spektrum je opremljen s tehnologijo AS3X, ki pomaga stabilizirati model med letom. Sprejemnik vsebuje triosni MEMS žiroskop in merilnik pospeška in zahvaljujoč elektronski stabilizaciji je upravljanje modela poenostavljeno, npr. v vetrovnem vremenu. Model se odziva podobno kot veliko večji model in njegov let je miren, ne da bi ohranil popolno vodljivost. AS3X prinaša več samozavesti pri upravljanju.

SAFE Select™ tehnologija za začetnike

Zahvaljujoč uporabljeni tehnologiji SAFE Select lahko model upravlja tudi manj izkušen pilot . Sistem SAFE preprečuje prekoračitev zavojev in omejuje tudi vzpone in spuste. S preprostim spuščanjem krmilnih ročic krmilnika se model vrne v vodoravni let. Te lastnosti bodo še posebej cenili piloti začetniki, ki še niso povsem prepričani v modelno vožnjo.

Kot pove že ime SAFE Select, je to izbirna funkcija - od vas je odvisno, ali želite uporabiti ali onemogočiti SAFE tehnologijo. Način seznanjanja nastavi, ali naj se funkcija SAFE vklopi ali izklopi. Funkcijo SAFE je možno tudi vklopiti ali izklopiti med letom s pomočjo brezplačnega oddajnega kanala.

Prednosti funkcije SAFE Select funkcie:

Omejuje maksimalne naklone modela in s tem preprečuje, da bi model šel v odmik.
Model samodejno postavi v vodoravni let, ko spustite krmilne ročice oddajnika
S prostim kanalom lahko sistem SAFE med letom vklopite ali izklopite.

Večje sposobnosti

Lahek in vzdržljiv EPO letalski okvir je bil preoblikovan za večjo moč, večjo hitrost in akrobacije z večjo energijo. Kombinacija močnejšega nosilca motorja, prednjega podvozja in močnejšega krilnega žarka bo omogočila T-28 Trojan, da prenese večje obremenitve na konstrukcijo.

Večja zmogljivost

Vgrajena AC pogonska enota s krmilnikom, združljivim s telemetrijo, in posebej nastavljenim motorjem zagotavlja zadosten potisk z baterijo 3S LiPol ali večjo in neomejeno navpično moč z baterijo 4S brez potrebe po spremembah.

Možnosti telemetrije

T-28 Trojan 1,1m je opremljen s krmilnikom, ki lahko zagotavlja vrsto telemetričnih podatkov v realnem času, kot so hitrost motorja, tok, napetost baterije in drugo, prek združljivih sprejemnikov in oddajnikov Spektrum, opremljenih s Spektrum™ AirWare™ (vključno z DX6e in 8e, DX6 G2 (G3 in 8 G2, DX9, NX6, 8 in 10, iX12, iX20 in drugi).

Enostavna namestitev

Za končno montažo ne potrebujete lepila, tako da imate T-28 Trojan 1,1m pripravljen za letenje v krajšem času, kot je potrebno za polnjenje baterije! In tudi če se sestavi sestavljen v skoraj vsak prtljažnik avtomobila, lahko krilo razstavite za še lažje shranjevanje in transport.

Dokončana kabina

Pomanjšani model modela dopolnjuje impresivna in dodelana kabina, ki je opremljena s figuro pilota, sedežem in kokpitom. Kabina se nahaja na pokrovu trupa.

Pokrov trupa

Ali morate zamenjati LiPol baterijo? Ni problema, v trenutku je končano, samo dvignite zadnji del pokrova, ki ga drži magnet. Dostop ni samo do baterije, ampak tudi do servomotorjev in sprejemnika.

3-kolesno podvozje

Kdor je poskusil kotaljenje, speljevanje ali pristajanje s 3-kolesnim podvozjem, ve, da je to polovica dela zadnjega 2-kolesnega podvozja. Preprosto žično podvozje je mogoče enostavno odstraniti, začeti z ročnim metom in pristati na trebuhu trupa na travi.

Vsebina paketa:

Foam Frenzy popust!

Ob nakupu izbranega modela E-flite ali Hobbyzone se lahko prijavite za kupon za popust v vrednosti 30 EUR / 750 CZK.
Ta kupon za popust je mogoče unovčiti:

pri nakupovanju v poslovni trgovini ASTRA
ali na www.astramodel.cz
(Prošnjo za popust napišite v opombo ob naročilu).
ali prenesite, natisnite in unovčite kupon neposredno pri vašem prodajalcu.


Prenesite kupon tukaj.

Seznam modelov in več informacij o pogojih dogodka tukaj.

Paket kompleta vključuje model letala E-flite® T-28 Trojan 1.1ms z nameščenimi komponentami: AC motor 3226-930Kv, AC regulator 30A s telemetrijo, 2x Spectrum servo ž82 13g MG, kabel 24cm, 2x Spectrum 9 40cm. Šasija s kolesi, rezervni propeler, navodila v slovaščini, priročnik EN, DE, FR, IT

Priporočamo nakup:

Za zagon priporočamo, da dodate RC komplet, 3P 11,1V ali 4S 14,8V 1800–2200mAh LiPol baterijo s priključkom EC3 in polnilnikom:

Priporočene baterije

Za napajanje modela priporočamo pogonsko baterijo LiPol s 3 ali 4 celicami (11,1 V, 14,8 V).

Za normalno letečo LiPo baterijo Spectrum SMART 11,1 V 2200 mAh 30C IC3 s tehnologijo Smart .
Za daljše lete LiPo baterija Spectrum Smart LiPo 11.1V 3200mAh 30C IC3.
Za maksimalno zmogljivost in akrobacije LiPo baterija Spectrum Smart LiPo 14,8V 2200mAh 50C IC3 s tehnologijo Smart

Baterije Spektrum s tehnologijo Smart so trenutno najsodobnejši in najvarnejši način vzdrževanja in polnjenja baterij. Prednosti tehnologije Spektrum Smart najdete tukaj.

Priporočeni polnilniki za običajne LiPol in Smart baterije

Če se odločite za uporabo sodobnih Smart LiPo baterij v RC modelih letal ali helikopterjev ali za polnjenje baterij drugih proizvajalcev, vam priporočamo naslednje polnilnike:

Polnilnik z napajalnikom Spektrum S150 z enim izhodom 50W .
Polnilnik z omrežnim napajanjem Spektrum S1100AC z enim izhodom 1x100W .
Polnilnik z omrežnim napajanjem Spektrum S2100 z dvema izhodoma 2x 100W .

Priporočeni sodobni zmogljivi polnilci za pametne baterije

Visoko zmogljiv AC polnilnik Spektrum Smart G2 polnilnik S1400 1x400W AC z enim izhodom 400W .
Visoko zmogljiv AC polnilnik Spektrum Smart G2 polnilnik S2200 2x200W AC z dvema izhodoma 2x200W .

Obstaja znižanje za polnjenje IC5 / IC3 Spectrum pretvorbeni kabel IC5 naprava - IC3 baterija 10 cm 10 AWG.

Priporočeni polnilniki za običajne LiPo baterije

Če se odločite za delovanje modela na običajne LiPo baterije , priporočamo uporabo univerzalnih polnilnikov z močjo najmanj 50 W.

Polnilec Dynamite Prophet Sport z dvema izhodoma 50 W

Priporočeni oddajniki Spectrum

Za seznanjanje modela različice BNF priporočamo sodobne programabilne oddajnike SPEKTRUM:

DX Spectrum DX6e 6-kanalni oddajnik serije DSMX s telemetrijo, 250 modelov v pomnilniku .
6-kanalni oddajnik NX Spektrum NX6 DSMX z najnovejšimi trendi, združljivostjo s pametno tehnologijo, USB priključkom in WiFi povezljivostjo .
8-kanalni oddajnik NX Spectrum NX8 DSMX z najnovejšimi trendi, združljivostjo s pametno tehnologijo, vrati USB in WiFi povezljivostjo .

Dodatki za normalno delovanje

Za normalno delovanje letečih RC modelov potrebujete ustrezna lepila, komplet orodja in kovček za shranjevanje LiPol baterij. Iz naše ponudbe priporočamo kvaliteten komplet inbus izvijačev 1,5 / 2,0 / 2,5 / 3,0 mm in izvijače Modelcraft Phillips (komplet 6). Za sestavo bodo zagotovo primerne Mini klešče Modelcraft v kovčku (kompletu) in Modelcraft rezalni nož s podložko A6.

Za hitro popravilo letalskih modelov priporočamo hitro strjejoče 4-minutno epoksi lepilo. Iz naše ponudbe priporočamo Speed Epoxy 4 min. 71 g

Zaščitni pokrovi za baterije

Zaščitni pokrovi so zasnovani tako, da zmanjšajo tveganje, povezano s transportom in polnjenjem baterij. LiPo baterije lahko ob ohranjanju majhnih dimenzij in majhne teže zagotavljajo visoke tokove praznjenja in imajo veliko kapaciteto. LiPo baterija je še posebej občutljiva na mehanske poškodbe, zato jo je treba skrbno zaščititi.

E-flite T-28 Trojan 1,1m PNP
E-flite T-28 Trojan 1,1m PNP
245,09 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka