TESLA kuhinjski robot KR600RA

TESLA kuhinjski robot KR600RA

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kakovosten Kuhinjski robot TESLA KR600RA, ki ga poganja zmogljiv motor z močjo 1000W, lahko hitro in skoraj brez napora pripravi veliko količino hrane. Enostavno pri... Preberi cel opis
143,99 €
1-10 dni
Vse ponudbe
Cena z dostavo
146,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

24MDW4SI272 - 10% popusta na izbrane male gospodinjske aparate znamke TESLA

Več o mimovrste=) ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

preverite

Cena je bila osvežena danes ob 00:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o MTehnika ponudbi
Proizvajalec
Barva
Moč (v W)
1000 W
Namen
Prostornina mešalne posode (l)
5
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01F1F95D
Prijavi napako
Kakovosten Kuhinjski robot TESLA KR600RA, ki ga poganja zmogljiv motor z močjo 1000W, lahko hitro in skoraj brez napora pripravi veliko količino hrane. Enostavno prilagodite hitrost delovanja svojim potrebam! S šestimi (6) različnimi delovnimi stopnjami hitrosti, med katerimi lahko izbirate, je enostavno najti pravo, ki bo ustrezala pripravi kateregakoli recepta za kuhanje ali peko. Planetarni sistem mešanja bo poskrbel za boljšo in bolj sistematično obdelavo sestavin, priročna nagibna glava pa bo omogočila lažje odstranjevanje posode in enostavno čiščenje.
Priložena je visokokakovostna posoda iz nerjavečega jekla, s prostornino 5 L, ki je primerna za obdelavo manjših ali večjih količin sestavin. Oblika sklede in priloženi nastavki (kavelj za mešanje testa, balonska metlica, ploščata stepalka, lopatka) so popolnoma kompatibilni za doseganje vrhunskih rezultatov. Prozoren pokrov proti brizganju z odprtino za dodajanje sestavin, bo poskrbel, da ob zagonu aparata sestavine ne brizgajo naokoli, vi pa boste lahko sproščeno dodajali sestavine. 
Popolne smutije ali druge okusne napitke lahko pripravite s priloženim zmogljivim blenderjem s stekleno posodo prostornine 1,5 L.

1000 W MOTOR
Pozabite na dolgotrajno ročno mešanje in uživajte v popolnih rezultatih peke: s tem zmogljivim motorjem lahko hitro in skoraj brez napora pripravite veliko količino hrane. 

VELIKA SKLEDA 
Visokokakovostna posoda iz nerjavečega jekla, s prostornino 5 L, je primerna za obdelavo manjših ali večjih količin sestavin. Oblika sklede in priloženi nastavki so popolnoma kompatibilni za doseganje vrhunskih rezultatov.

6 STOPENJ HITROSTI 
Prilagodite nastavitve hitrosti svojim potrebam! S šestimi različnimi stopnjami, med katerimi lahko izbirate, je enostavno najti pravo, ki bo ustrezala pripravi kateregakoli recepta za kuhanje ali peko.

1.5 L BLENDER 
Pripravite popolne smutije ali druge okusne napitke z zmogljivim blenderjem s posodo prostornine 1,5 L.

MLINČEK ZA MESO
Zmeljite sveže meso za še bolj sočne klobase in še bolj okusne burgerje z uporabo mlinčka za meso s tremi rezalnimi diski. Tako boste točno vedeli, kaj je na vašem krožniku.

UPORABNI DODATKI
Dodatki za napravo vključujejo kavelj za testo, balonsko metlico, ploščato stepalko, lopatko in nastavek za zvitke iz mletega mesa.
TESLA kuhinjski robot KR600RA
TESLA kuhinjski robot KR600RA
143,99 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka