ROBOROCK robotski sesalnik S7 MaxV

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Nov model Roborock S7 MaxV predstavlja novo stopnjo inteligence. Robotski sesalnik združije 2 kameri in LDS laser. V kombinaciji z napredno programsko opremo ReactiveAI™ ... Preberi cel opis
799,99 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Zadnji kosi v trgovinah Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:27.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek ROBOROCK robotski sesalnik S7 MaxV. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Čas delovanja (v min)
180
Primeren za
Teža sesalca (v kg)
3.7 kg
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01EF3F6C
Prijavi napako
Nov model Roborock S7 MaxV predstavlja novo stopnjo inteligence. Robotski sesalnik združije 2 kameri in LDS laser. V kombinaciji z napredno programsko opremo ReactiveAI™ 2.0, ponuja naj bolj učinkovito sesanje in navigacijo po prostoru. Vgrajen ima močan Qualcomm procesor, ki poskrbi za izris tlorisov v realnem času, tako boste vedno vedeli, kje se robot nahaja.

Natančna navigacija LiDAR
Visoko natančna navigacija LiDAR omogoča učinkovito načrtovanje poti podnevi in ponoči z ustvarjanjem natančnih modelov vašega doma med čiščenjem.

2x večja moč sesanja
Opremljen z nadgrajenim sistemom HyperForce, ki omogoča večjo moč sesanja in sicer kar do 5100Pa (npr. pri sesanju preprog)

Inteligentno pomivanje tal
Opremljen je s posodo za vodo kapacitete 2dl kar je primerno za pomivanje tal površine do 300m2, omogoča načrtovano čiščenje in različne stopnje.

Večnivojsko skeniranje
Podpora do štirih nadstropij z različnimi tlorisi. Vsako nadstropje pa ima lahko do 10 območij "no-go"), ki jih sesalnik ne obdela.

Pametno dopolnjevanje
Pri čiščenju zelo velikih prostorov robot oceni količino moči, ki je potrebna za preostalo območje in se napolni točno toliko, da lahko dokonča svoje delo.

Prilagojeno sesanje in nivo vode
Ko so prostori prepoznani lahko izberete posebne prostore za čiščenje, načrtovano sesanje in nastavite sesalno moč in vodni tok glede na prostor sesanja.

Pralni filter HEPA
HEPA filter tipa E11 zajame do 95% delcev prahu. Je pralni, tako da se pred menjavo lahko uporablja dlje časa.

Nadzor preko aplikacije in glasovno upravljanje
Popolna kontrola direktno iz aplikacije. Za celovite možnosti glasovnega nadzora uporabljajte Alexa in spretnost Roborock Plus ali Google Home.

Dve napredni kameri
Obstaja razlog zakaj imajo vsi sesalci dve očesi, saj lahko le tako pridobijo globinsko predstavo prostora. Z uporabo dveh kamer robotski sesalnik Roborock S7 MaxV ne le, da vidi ovire na svoji poti, ampak tudi oceni njihovo lokacijo in ustvari pot okoli njih. Tako bo veliko manj trkov ob vaše pohištvo in ostanete lahko brez skrbi pred morebitnimi praskami. Opremljen je tudi z IR vidim, kar pomeni, da sesanje v temi ne bo več problem. Poleg tega ima S7 MaxV nameščeno zadnjo programsko opremo PreciSenseTM , ki zagotavlja naj inteligentnejšo navigacijo med robotskimi seslaniki na svetu.

Zasebnost na prvem mestu
Glede nato, da se sesalnik nahaja v vašem domu, je potrebno zagotavljati tudi zaščito vaše zasebnosti. Zato Roborock S7 MaxV vse slike, ki jih zajeme tudi izbriše v istem trenutku. Nobena slika ni tako nikoli podvojena, shranjena ali poslana. Ko zazna kamera ovira pošlje le podatke vašemu telefonu in označi mesto na tlorisu, kje se ovira nahaja.
ROBOROCK robotski sesalnik S7 MaxV
ROBOROCK robotski sesalnik S7 MaxV
799,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka