Masažni stol Elite 602 - MODEL 2022/ NOV DIZAJN

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Model masažnega stola Elite 602 je naslednjik zelo priljubljenega masažnega stola med našimi kupci, Elite 600. Novejša različica oziroma model 2022 je izpop... Preberi cel opis
3.900,00 € -13 %
3.390,00 €
0-365 dni
-13 %3.900,00 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 16:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Bralko ponudbi
Ponudba trgovine Bralko za izdelek Masažni stol Elite 602 - MODEL 2022/ NOV DIZAJN. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01EE12F6
Prijavi napako
Model masažnega stola Elite 602 je naslednjik zelo priljubljenega masažnega stola med našimi kupci, Elite 600. Novejša različica oziroma model 2022 je izpopolnjen v dizajnu, kot novost pa naj navedemo kar 21 različnih masažnih programov ter DVOJNO MASAŽNO ROKO v obliki črke W, ki daje občutek globoke masaže in pričara pristne emulacijske masažne tehnike:
3D/4D,
prijem za ramo,
gnetenje,
tapkanje,
gnetenje in tapkanje
ter shiatsu masaža.

Še vedno je za tovrten tip masažnega stola značilno, da ponuja vsakemu posamezniku, ki sede nanj INDIVIDUALNO IZKUŠNJO! Masažni stol Elite 602 je, kot njegov predhodnik, opremljen s pametnim detekcijskim sistemom. Samodejno zaznava obliko telesa, zbira in posodablja podatke o telesni konstituciji in telesni višini in sproti usmerja ter prilagaja intenzivnost in način masiranja glede na akupresurne in druge ključne točke v telesu. Tako je dosežen optimalen zdravstveni in sprostitveni učinek masiranja.
Masažni stol Elite 602 o katerem berete se uvršča v sam vrh ponudbe masažni stolov. To ni masažni stol na katerem se bo nabiral prah, to je masažni stol, ki zagotavlja vrhunsko masažno izkušnjo v udobju lastnega doma, pomaga vzdrževati vaše zdravje in izpolnjuje potrebo po vsakodnevni aktivnosti.
Masažni stol Elite 602 - MODEL 2022/ NOV DIZAJN
Masažni stol Elite 602 - MODEL 2022/ NOV DIZAJN
3.390,00 €
v Bralko

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka