Masažni stol Elite 309-15/model "2021"

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Masažni stol Elite 309-15/model 2021 se je floti masažnih stolov Bralko priključil to pomlad in velja za najnovejšega v tem segmentu masažnih stolov, saj mu je pro... Preberi cel opis
3.100,00 € -29 %
2.200,00 €
0-365 dni
-29 %3.100,00 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 03:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Bralko ponudbi
Ponudba trgovine Bralko za izdelek Masažni stol Elite 309-15/model "2021". Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0171EA56
Prijavi napako
Masažni stol Elite 309-15/model 2021 se je floti masažnih stolov Bralko priključil to pomlad in velja za najnovejšega v tem segmentu masažnih stolov, saj mu je proizvajalec dodal in izboljšal nekatere funkcije, zaradi katerih ga lahko postavimo ob bok njaboljših masažnih stolov.
Čeprav je na videz težko videti, se masažni stol Elite 309-15 od svojih predhodnikov Elite 305 in Elite 309-8 razlikuje po naslednjih novostih oziroma izboljšavah:
Napredna 3D masažna tehnologija - 3D masaža pomeni izredno prilagodljivost valjčka na mišico, ki mu omogoča, da se razširi v telo oziroma mišico za globljo in temeljitejšo masažo. 3D tehnologija je kot nalašč za vse, ki iščejo masažni stol, ki omogoča globoko oziroma globinsko masažo vzdolž celotne hrbtenice.
Masažno školjko v katero sedete in se kasneje vležete, je proizvajalec dodela v tej meri, da je ergonomsko zasnovana, kar močno vpliva na udobje in je še enkrat bolj usmerjena v SL obliko hrbtenice za popolno prilagajanje. Občutek je takšen, kot bi se vsedli v vam prilagojen stol.
Izboljšani model masažnega stola Elite 309-15 ponuja močnejšo kompresijsko masažo oziroma zračno masažo, saj je proizvajalec povečal moč kompresorjem, kar pomeni, da je zračna masaža intenzivnejša. Model poleg močnejše kompresije tokrat ponuja tudi več zračnih blazin, kar v celoti na telo vpliva, kot pospešen obtok limfnega sistema, odvajanje vode iz telesa in zmanjšanje napetosti celotnega telesa.
Novost so tudi dodani valjčki oziroma masažne glave v predelu meč. Do zdaj so masažni stoli v spodnjem delu nog ponujali izključno zračno masažo. Z model masažnega stola 309-15 se je to spremenilo in zdaj bodo vaše mečne mišice tudi dodobro pregnetene. Tisti, ki večino svojega dneva preživite na nogah ali se celo srečujete z boleznimi nog in stopal, bo za vas za novost še kako dobrodošla.
Nikakor ne smemo pozabiti omeniti tudi možnosti precizne ročne, točkovne nastavitve masaže. V praksi to izgleda tako, da lahko izredno natančno usmerite masažne valje in krogle na mesto bolečine ter jim "ukažete" naj masirajo točko, kjer je bolečina najintenzivnejša in gre morebiti tudi za pojav vozličkov v mišicah. S točkovno nastavitvijo masaže na točko bolečine lahko vozliček tudi "razbiijete", kot radi rečemo.
Izboljšan daljinski upravljalnik - opomba: (Na vseh fotografijah v primerjavi z modelom 309-8 ni videti sprememb na daljincu, saj fotografije niso aktualne ampak v izdelavi.)
Masažni stol Elite 309-15/model "2021"
Masažni stol Elite 309-15/model "2021"
2.200,00 €
v Bralko

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka