Masažni stol Elite 309

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Masažni stol Elite 309 se je naši »floti« najnovejše generacije masažnih stolov BRALKO priključil pred kratkim. Gre za masažni stol, kjer razmer... Preberi cel opis
2.150,00 €
0-365 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 16:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Bralko ponudbi
Ponudba trgovine Bralko za izdelek Masažni stol Elite 309. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01564BBE
Prijavi napako
Masažni stol Elite 309 se je naši »floti« najnovejše generacije masažnih stolov BRALKO priključil pred kratkim. Gre za masažni stol, kjer razmerje cene in kakovosti potrošniku ponudi največ. Po domače povedano, ZA TO CENO DOBITE VEČ KOT PRIČAKUJETE.
Spada med sam vrh inovativnih masažnih stolov in ponuja tiste funkcije, ki jih narekuje čas ter sodoben uporabnik. Poleg tega, da si kupujete "OSEBNEGA TERAPEVTA", ki bo vsak dan skrbel za vašo vitalnost in dobro počutje, nikar ne zanemarimo dizajna masažnega stola, ki s svojo pojavnostjo popestri vsak prostor.
Podrobnejši opis o masažnem stolu Elite 309 berite spodaj ...
Masažni stol Elite 309
Masažni stol Elite 309
2.150,00 €
v Bralko

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka