USB RGB optična miška 3600 DPI PB1P Inphic

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
USB RGB optična miška 3600 DPI PB1P InphicOptična računalniška miška Inphic PB1P se bo izkazala v številnih aplikacijah – tako pri delu kot med igranjem iger. Omogoča mak... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 22:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mojaoprema.si ponudbi
Ponudba trgovine mojaoprema.si za izdelek USB RGB optična miška 3600 DPI PB1P Inphic. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Največja ločljivost senzorja (DPI)
3600
Povezava
Tip senzorja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01DDBF3B
Prijavi napako
USB RGB optična miška 3600 DPI PB1P InphicOptična računalniška miška Inphic PB1P se bo izkazala v številnih aplikacijah – tako pri delu kot med igranjem iger. Omogoča makro programiranje in prilagajanje ločljivosti do 3600 DPI. Opremljen je s 6 gumbi, njegova ergonomska oblika pa zagotavlja udobje uporabe. Odlikuje ga tudi široka združljivost. Barvita osvetlitev ozadja mu daje edinstven značaj.Prilagodite zmogljivost miške svojim potrebam. Naprava omogoča prilagajanje ločljivosti med 1200-3600DPI, kar pomeni, da je idealna za številne različne aplikacije. Uporabljate ga lahko za vsakodnevno uporabo, v službi ali med igro. Optični senzor zagotavlja neverjetno gladkost in hiter odziv na premike uporabnika.Popeljite igranje na novo raven. Miška P1BP je opremljena s profesionalnim igralnim čipom in omogoča programiranje makrov, tako da popolnoma ustreza potrebam tudi najzahtevnejših igralcev. Z lahkoto ga prilagodite tako, da bo izpolnil vaša pričakovanja. Naprava zagotavlja tudi neprimerljivo hitrost in natančnost.Uživajte v uporabi miške ponoči ali na javnih mestih, kot so knjižnica, pisarna ali kavarna. PB1P ima izjemno tihe gumbe. Tako ga lahko uporabljate prosto, ne da bi vas skrbelo, da bo hrup klikanja zbudil speče ljudi ali koga zmotil.Pozabite na potrebo po dolgotrajni konfiguraciji miške ali namestitvi gonilnika. PB1P podpira Plug & Play, kar pomeni, da ga preprosto priključite v računalnik in takoj začnete delovati. Naprava je združljiva z najbolj priljubljenimi operacijskimi sistemi, kot so Windows XP / 7 / 8 / 10 ali Linux.Barvita osvetlitev ozadja v 4 barvah naredi miško resnično izjemno in lahko odlično okrasi mizo vsakega igralca. Odlikuje ga tudi premišljena, ergonomska oblika, zahvaljujoč kateri se odlično prilega vaši roki, ne obremenjuje zapestja in zagotavlja udobje uporabe pri večurnem igranju iger. 1,5 m dolg kabel zagotavlja zanesljivo povezavo in svobodo gibanja.Blagovna znamkaInphicModelPB1PVrstaOptičnivmesnikUSBŠtevilo gumbov6Resolucija1200-3600 DPIPovezavaŽičnoDolžina kabla1,5 mBarvaČrnaOsvetlitev ozadjaRGBKompatibilnostWindows, Linux
USB RGB optična miška 3600 DPI PB1P Inphic
USB RGB optična miška 3600 DPI PB1P Inphic
12,99 €
v mojaoprema.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka