Laney BCC-SPIRAL

Laney BCC-SPIRAL

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:Trije lepo oblikovani, izrazito različni chorus pedali v eni škatli. Spiral Array vsebuje 3 klasične zvoke refrena, ki so skrbn... Preberi cel opis
136,00 € -2 %
133,00 €
-2 %136,00 €
z dostavo 137,90 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
137,90 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Laney BCC-SPIRAL. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Namen (za)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01D52EAF
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:Trije lepo oblikovani, izrazito različni chorus pedali v eni škatli. Spiral Array vsebuje 3 klasične zvoke refrena, ki so skrbno poustvarjeni iz klasične dobe Chorus od sredine 70-ih do sredine 80-ih. Analogni refren, ki temelji na debelem bujnem Boss CE1 iz leta 1976, prostorski digitalni refren, ki temelji na Roland Dimension D iz leta 1979, in priznanem izjemno bogatem zvenečem Dytronics Tri Stereo Chorus iz leta 1985, Vse v eni škatli. Tri barvne LED diode so dražje od običajnih enobarvnih LED, vendar menimo, da so vredne naložbe. Če imate pedal, ki ima več načinov na temnem odru, vam tribarvna LED lučka daje jasno vizualno referenco, v katerem načinu deluje vaš pedal. Pomembno je, da ko aktivirate učinek, ni preklopnega šuma. Zato smo zelo previdni pri načrtovanju stikalnega sistema, ki je pri delovanju popolnoma tih. Edina stvar, ki bi jo morali tukaj, je izdelek z odličnim zvokom.
Laney BCC-SPIRAL
Laney BCC-SPIRAL
133,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka