Snackball igrača za psa - 1 kos

Snackball igrača za psa - 1 kos

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Igrača za psa Snackball je izjemno robustna in fleksibilna žoga iz vzdržljive polne gume, ki za vašega psa združuje igro in zabavo z nagrado. Skozi odprtino, ki se sama z... Preberi cel opis
6,99 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
10,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:09.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek Snackball igrača za psa - 1 kos. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01D4E9AF
Prijavi napako
Igrača za psa Snackball je izjemno robustna in fleksibilna žoga iz vzdržljive polne gume, ki za vašega psa združuje igro in zabavo z nagrado. Skozi odprtino, ki se sama zapira se lahko Snackball napolni z različnimi priboljški. Med igro prigrizki potujejo skozi dovršen labirint v notranjosti žoge in se spuščajo skozi nasprotno odprtino znova na prosto. Z vpadljivo barvo žoge Snackball je le-ta od daleč dobro vidna in tudi zunaj pri vsakem vremenu idealna igrača za zaposlitev za prinašanje, trening in usposabljanje. Na površini igrače Snackball je vdelan dizajn tačk in kosti, kar napravi žogo za vas in vašega psa še posebno dobro oprijemljivo in zagotavlja optimalno zabavo pri igri. Igrača za psa Snackball je idealno primerna za podaljšane sprehode, pasjo šolo ali tudi doma za preživljanje časa, ko so lastnik ali lastnica zaposleni. Igrača za psa Snackball na kratko: Idealna za zaposlitev za srednje velike in velike pse Napolnljiva z različnimi priboljški: premišljen sistem tunelov poskrbi za doziranje priboljškov Večstransko uporabna: idealna igrača za zaposlitev, za trening v pasji šoli, za usposabljanje ali prinašanje Robustna in vzdržljiva: iz stabilne polne gume Oprijemljiva površina: z reliefno upodobitvijo tačk in kosti Barva: zelena Material: 100% guma Velikost: Skupne mere: pribl. O 10,5 Odprtina za napolnitev: O 2,5 cm Teža: 385 g Prosimo, upoštevajte: barva žoge v pošiljki se lahko razlikuje od upodobljene na sliki. Priporočamo sledeče, za Snackball, ustrezne prigrizke za trening: Priljubljeni pri velikih in malih: Chewies kosti žvečilni prigrizki (polvlažni) Ekstra nežni brez mesne moke: Rinti Extra Bitties 100 g Piščanec s korenčkom špinačo kot pri vsakem drugem izdelku, imejte vašo žival pod nadzorom med igro s to igračo. Izdelek redno preverjajte za škode in ga v primeru poškodb ali manjkajočih delov zamenjajte, da preprečite morebitno poškodovanje vaše živali.
Snackball igrača za psa - 1 kos
Snackball igrača za psa - 1 kos
6,99 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka