PASJI PLAŠČ GRIZZLY II PRIBL. 30 CM, DOLŽINA HRBTA

PASJI PLAŠČ GRIZZLY II PRIBL. 30 CM, DOLŽINA HRBTA

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pasji Plašč Grizzly II omogoča dolge sprehode v mrzli in vlažni sezoni in je čisto veselje za psa in lastnika. Funkcionalni večplastni sistem ščiti vašega psa pred vetrom... Preberi cel opis
16,29 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
20,28 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:28.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek PASJI PLAŠČ GRIZZLY II PRIBL. 30 CM, DOLŽINA HRBTA. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX002EDD0C
Prijavi napako
Pasji Plašč Grizzly II omogoča dolge sprehode v mrzli in vlažni sezoni in je čisto veselje za psa in lastnika. Funkcionalni večplastni sistem ščiti vašega psa pred vetrom dežjem in umazanijo. Zračna udobna iz flisa podloga in vgrajeno obloga zagotavljajo popolno toplotno izolacijo in največjo blaginjo. Odsevni trakovi na plašču in pašček zagotavljajo varnost za vas in vašega psa na večernih sprehodih. Brezstopenjsko nastavljiv pas okoli trebuha in vrvi na vratu zagotovijo da se plašč prilagodi posameznom prileganju na vašega psa. Dodatne zanke za noge obdržijo plašč da ne zdrsne na hrbtu. Funkcionalni Pasji Plašč Grizzly II je vrhunska izbira za zagotavljanje dobrega počutja v mokrih in vlažnih jeseni in pozimi. Pomembno za starejše pse in pse s tanko podlanko! Pasji Plašč Grizzly II na prvi pogled Zunanja barva temno-rjava / rjava Notranja barva črna Material zunaj 100% najlon Material obloge 100% poliestrna obloga Material v notranjosti 100% poliester (flis) Odporno proti vetru vodi in umazaniji Toplotna izolacija Zračen vlago uravnava Zanke za noge za popolno prileganje Vezalke z zamaški za individualno prilagoditev Nastavljiv pas z reflektorjem za trebuh Podložen ovratnik Mehko oblazinjen - ohranja udobje in toplotu Preprosto nadeti in sneti Popolno udobje Pralen na 30 ° C Tabela velikosti Pasjega Plašča Grizzly II Velikost Dolžina hrbtasrednja Obseg vratu spremenljiv z vrvjo
PASJI PLAŠČ GRIZZLY II PRIBL. 30 CM, DOLŽINA HRBTA
PASJI PLAŠČ GRIZZLY II PRIBL. 30 CM, DOLŽINA HRBTA
16,29 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka