MODKAT MAČJE STRANIŠČE  - BELO

MODKAT MAČJE STRANIŠČE - BELO

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kdo pravi da stranišče v zaboju ne more objeti oblike pa tudi funkcijo ustreza z vašim dekorjem in zagotovi neprimerljive izkušnje za vašo mačko! Nagrajeno ModKat straniš... Preberi cel opis
102,99 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 20:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek MODKAT MAČJE STRANIŠČE - BELO. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta mačjega WC-ja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX002E84AB
Prijavi napako
Kdo pravi da stranišče v zaboju ne more objeti oblike pa tudi funkcijo ustreza z vašim dekorjem in zagotovi neprimerljive izkušnje za vašo mačko! Nagrajeno ModKat stranišče v zaboju je odgovor. Njegova moderna oblika je pohvala za vsak prostor medtem ko zaprta osnova in ´strešni dostop´ omogočata vaši mački potrebno zasebnost za opravljanje svoje dejavnosti. Vsaka podrobnost te patentirane oblike je bila premišljeno upoštevana. Zapiralni pokrov deluje kot hodilna preproga stranišča da ohranite svoja tla držeč majhne pse z uživanjem ´dobrot´ znotraj. Na ergonomski zajemalki z vključenim čopičem pospravite spretno ob strani in večkrat uporabite podlogo stranišča Je prijazen do vaše denarnice in okolja. ´Strešni´ vstop omogoča popolnoma zaprto osnovo s pokrovom ki ohranja stranišče v notranjosti ne glede na to kako močnega kopača imate. Ali živahno skače ali nežno pleza iz ModKat je večina umazanije delo z njihovih tac ki se oprijema na stranišče medtem ko pokrov / hodilna preproga ohranja vašega nadstropja brez prodnika. Pokrov na tečajih za vrtljivo odpiranje odmetava vse odpadke ujete nazaj noter in pod kotom 90 ° dvigne naravnost dol ter daje popoln dostop do večkratne podlage. Premišljeno zasnovana ModKat zajemalka stranišča ima ergonomsko ročico s kotom za doseganje globine ModKat stranišča v zaboju medtem ko je sprednji rob ujema obločen ModKat je obrisa za temeljito zajemanje. Čistilna ščetka je vključena za vrnitev morebitno izgubljenega stranišča nazaj v zaboj in so spretno na obeh straneh zaboja okenca za priročno shranjevanje in dostop. ModKat podloga stranišča je integrirana z večkratnimi ročaji za lahkotno odstranjevanje in praznjenje. Izdelano iz nepremočljive ponjave ki je odporna proti trganju in lahka za čiščenje! Podloga je izredno visoka opremljena s pasom tako da topel obod zadržimo v zaboju. Je zasnovan tako da popolnoma ustreza notranjosti ModKat mačje
MODKAT MAČJE STRANIŠČE  - BELO
MODKAT MAČJE STRANIŠČE - BELO
102,99 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka