NIKON adapter FTZ II

NIKON adapter FTZ II

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Adapter bajoneta FTZ II druge generacije omogoča še udobnejšo uporabo objektiva z bajonetom F skupaj s fotoaparatom Nikon Z. Zaradi izboljšane ergono... Preberi cel opis
Vse ponudbe
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01CDF158
Prijavi napako
Adapter bajoneta FTZ II druge generacije omogoča še udobnejšo uporabo objektiva z bajonetom F skupaj s fotoaparatom Nikon Z. Zaradi izboljšane ergonomijo imate pri navpičnem fotografiranju več kot dovolj prostora za udobno postavitev prstov, tudi če nosite rokavice. Ne glede na to, kateri fotoaparat z bajonetom F uporabljate, ostane kakovost slike nespremenjena, objektivi NIKKOR brez zmanjšanja tresljajev (VR) pa imajo nove ravni ostrine.*

*Adapter bajoneta FTZ II deluje s skupaj približno 360 objektivi z bajonetom F, od katerih jih je 94 vrste AF-S, AF-P ali AF-I in v celoti podpirajo AF/AE.

Če uporabljate objektiv z bajonetom F in funkcijo VR, zaznavanje nagibanja po vertikalni in prečni osi v objektivu dopolnjuje zaznavanje nagibanja po vzdolžni osi, ki je vdelano v fotoaparat. Ko fotografirate z objektivom z bajonetom F brez funkcije VR, pa fotoaparat sam popravlja nagibanje po vertikalni, prečni in vzdolžni osi.

Brezhibno ni samo delovanje. Adapter bajoneta FTZ II ima prevleko v videzu usnja in se tako lepo dopolnjuje v videzu z objektivom z bajonetom F. In vašim fotoaparatom Nikon Z.

Zasnova z zaščito proti prahu in kapljanju vode ima gumijasta tesnila za povezave objektiva in fotoaparata ter za gumbe in ročice. S trpežnim, a lahkim ohišjem iz magnezijeve zlitine ste vedno pripravljeni na vse.
NIKON adapter FTZ II
NIKON adapter FTZ II
199,90 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka